16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Food Fest v Parku

11.08.2018 Autor: Simona, Foto: FB
Termín: 09.09.2018 a ďalšie Mesto:Trenčianske Teplice Zdroj:stránka organizátora

38118448 1826969484055091 861577964360302592 n

Už 8. – 9. septembra bude park Trenčianskych Teplíc plný dobrého jedla a skvelej atmosféry! Zažite príjemný deň plný pohody so svojou rodinkou a kamarátmi popri ochutnávaní skvelého jedla a gastronomických špecialít s atmosférou veľkého záhradného pikniku! 

Zaujímavosť: na festivale budeme používať len kompostovateľný riad, časť z neho bude zo pšeničných otrúb. Takýto riad sa dá preto aj zjesť. Takže budeme šíriť princípy ZeroWaste. 

VSTUP na festival ZDARMA!

FOOD FEST v parku je jedinečný svojím konceptom, ktorý v sebe spája 4 časti:
► PIKNIKOVÁ ZÓNA
Strávte deň v parku plný pohody a oddychu so svojimi priateľmi a ochutnávajte rôzne gastro špeciality na deke pod korunami stromov. 

► SERVÍROVANÁ VEČERA POD HVIEZDAMI
Zažite jedinečné spojenie dokonalých chutí a neopakovateľnej atmosféry na servírovanej večeri pod hviezdnou oblohou. Degustačné 7 chodové menu spojené s výkladom je pripravované v spolupráci so šéfkuchármi reštaurácie Kursalon Trenčianske Teplice. Vstupenky na servírovanú večeru je možné zakúpiť len prostredníctvom siete ticketportal. Počet miest na degustáciu je 30.

► LOKÁLNI PREDAJCOVIA
Na festivale nájdete aj vlastnoručne vyrobené domáce džemy, medy či sirupy, do ktorých predajcovia používajú len kvalitné suroviny a sú zárukou poctivého zloženia. 

► FOOD TRUCKY
Ochutnávajte rôzne street food špeciality, ktoré vám predajcovia pripravia priamo vo svojich štýlových reštauráciách na kolesách. 

Súčasťou festivalu je aj hudobný program.

| SYSTÉM PLATENIA |
Festival FOOD FEST V PARKU má svoju vlastnú menu! Sú ňou bony. Jeden bon sa rovná jednému euru. Bony si dobíjate prostredníctvom zálohovaného čipu, ktorý bude k dispozícií pri vstupe na festival. Návštevník si ho môže dobiť v kase v ľubovoľnej sume. Všetko jedlo, ktoré si bude chcieť kúpiť, zaplatí prostredníctvom čipu. Pri prečerpaní kreditu si čip môže v kase opakovane nabiť. Kredit, ktorý návštevník nevyčerpá sa nevracia.

Napíšte komentár