25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Salamandra resort hotel

Autor: MS, Foto: salamandra.sk
Adresa:Horný Hodrušský tajch 966, 61 Hodruša Hámre Telefón:+421 907 741 898 E-mail:recepcia@salamandrahotel.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Uprostred Štiavnických vrchov, v blízkom dotyku s jedinečnými tajchami, ponúka hotel Salamandra zážitky pre rodiny s deťmi a po celý rok aktívny relax, o akom snívate.

V okolí hotela môžu deti zažiť svoje prvé lesné bicyklovanie, uloviť svoju prvú rybu, spoznávať liečivé bylinky a zbierať huby, starať sa o zvieratká, objavovať banícku históriu a ešte omnoho viac. Športové vybavenie - bicykle, štvorkolky, tenisové rakety sa dajú zapožičať priamo na mieste. Multifunkčné ihrisko v našom rezorte je priam stvorené na zbieranie spoločných rodinných zážitkov – a tiež trofejí.

A rodičia? Oni si zatiaľ oddýchnu a nechajú sa rozmaznávať v našom wellness, vychutnajú výnimočné jedlá v reštaurácii, na chvíľu vypnú pri dobrej knihe či drinku v loby bare alebo sa pridajú k deťom a podelia sa s nimi o zážitky.

hotel 1

Salamandra a blízke okolie je ideálne aj na cyklovýlety, preto sú služby hotela spojené s bicyklovaním. Počas leta môžu okrem toho deti prežiť zaujímavé tematické víkendy. Zoznámia sa s tradíciami a remeslami, vyskúšajú si, ako sa žilo kedysi. Hľadajú poklady a spoznávajú banícku históriu v okolí.

Aby sa vaše deti nenudili a aby ste si aj vy mohli nerušene oddýchnuť, poskytujeme počas vybraných víkendov, sviatkov, prázdnin a každý deň počas celého prázdninového leta animačný program pre deti. Naši skúsení animátori sa o vaše deti postarajú a nebude, samozrejme, chýbať ani obľúbený maskot – Salamandrík Hugo.

Okrem veľkého a dobre vybaveného detského kútika môžu deti využiť na hry aj vonkajšie ihrisko, ktoré je len pár metrov od hotela.

sluzby gastro Restauracia OP

V letných mesiacoch sú pre deti pripravené animácie na každý deň, večer sa dokonca môžu pridať aj dospelí pri zábavných kvízoch či pri vtipných súťažiach.

Animátori sú u nás aj počas vrcholiacej lyžiarskej sezóny, takže ak vaše deti nepatria k fanúšikom lyžovania alebo sú naň ešte primalé, môžu si deň zaplniť iným druhom zábavy.

 

Mapa: N 48° 27′ 30″ E 18° 51′ 14″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Ondrej 07.01.2020, 20:11

    V tomto hoteli sme stravili krasne dni, vnucatkam sa pacilo v bazene a detskom kutiku, a dcera si uzila rybicky gaffa, ktore jej urobili dokonalu pedikuru, s manzelkou sme si pochutili na vybornom jedle a vsetci sme sa kochali okolitou prirodou, dokonca sme si zahrali aj tenis. Do tohto hotela by sme sa este chceli urcite vratit aj v buducnosti, mozno aj v lyziarskej sezone, odporucame vsetkymi desiatimi :)

  • ľudka uličná 05.01.2020, 23:02

    pekné okolie prírody

  • Monika Galányiová 25.11.2019, 19:28

    Príjemné prostredie,veľmi sa nám páčilo.

  • Zuzana 22.11.2019, 21:20

    Top hotel pre rodiny s deťmi. Boli sme v lete a bolo super. Vonku jazero s rybami a možnosťou kúpania, animácie pre deti, vnútorný bazén a perfektný detsky kútik... Dcéra(3roky) nechcela ísť domov :)

  • Lucia 02.01.2019, 21:55

    Vo februari absolvovana lyzovacka v tomto areali,a velmi sa nam pacilo.

  • Angelika 25.12.2018, 17:36

    Hodruša sa dá pochodiť krížom krážom. Hotel Salamandra je veľký rezort, takže nie je problém sa tam dostať. Páčilo sa nám, bolo tam výborne. Strava, služby, proste všetko super.

  • Patricia V. 10.12.2018, 10:19

    Pre rodiny s detmi ako stvoreny.
    Ideme v januari aj s kamaratmi a detmi. Super. Tesime sa :-).

  • Kika 02.12.2018, 19:43

    Hotel sa nachádza iba 1 a 1/2 hod. od Bratislavy, v tesnej blízkosti je zjazdovka, klzisko a priamo v hoteli sa nachádza bazén spolu s saunami. Pri reštaurácií je detský kútik. Už máme naplánovaný opätovný pobyt v tomto skvelom hoteli

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár