19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Vychytávky sdetmi.com partičky za mesiac máj

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, sdetmi.com

vychytavky logoKedže sdeťmi.com je veselá partička mamičiek, ktoré si užívajú každodenné radosti aj starosti a popritom pre vás tvoria túto stránku, rozhodli sme sa s vami podeliť aj o veci, zážitky, ktoré nás za uplynulý mesiac nadchli, inšpirovali, zaujali alebo sa inak v našich rodinkách osvedčili.

Možno sa inšpirujete aj vy a niečo z toho "ochutnáte" či vyskúšate.

Tešíme sa na vaše komentáre.


Ovocné závitky Yoyo Bear

V hlbokých tmavých lesoch žije BEAR, ktorý tam pečie 100% ovocné yoyo. :) Na výrobu nikdy nepoužíva cukor, koncentráty ani žiadne podobné nezmysly a je tak ideálnym ovocným snackom pre moje detičky na desiatu, na výlet, alebo ako odmena na MDD či k vysvedčeniu. Zdravá maškrta nesmie v mojej kabelke nikdy chýbať. :) Určite ochutnajte, zamilujete si ho.

FB IMG 1525903124212


Drevený koník Futík

"Mamííí, kedy si kúpime psíka? A rybičku? A koníka?" Tak som im splnila prianie a máme doma zvieratko. Drevené. :) Koník Futík je naozaj dokonalý. Má vlastný rodný list, nemusíte ho kŕmiť a je s ním kopec zábavy. Dá sa využiť ako hojdací koník aj odrážadlo. Naviac má v sebe ukrytú časovú schránku, do ktorej sme si uložili naše fotografie s odkazom a tak ostane navždy skvelou rodinnou pamiatkou aj pre ďalšie generácie. :) 

HDR 0001 4


Stavebnica Ikamigo

Ako potešiť drobca po ťažkom dni? No napríklad aj mini stavebnicou Ikamigo. :) S Marienkou sme absolvovali u zubárky opravu dvoch zúbkov a za hrdinské správanie som jej samozrejme sľúbila odmenu. Mini stavebnica Ikamigo bola perfektnou voľbou. Sama si jednoducho poskladala papierové krabičky a pospájala ich spolu suchým zipsom. :) Je malá, skladná, šikovná, jednoducho sa skladá a Marienka si ju domaľovala podľa vlastnej fantázie. Navyše sa k nej môže kedykoľvek vrátiť a poskladať si z nej niečo iné. 

Kopia suboru Foto04


Veselé ponožky Dedoles

Podľahla som čaru veselých ponožiek. Je to naozaj totálne nákazlivé. Manžel sa ma síce spýtal, či som sa nepomýlila, že mám každú inú, to však ešte nevie, že som ich kúpila aj jemu. :D A deťom tiež, presne v rovnakom vzore, nech sme pekne rovnakí. :) Aj keď je každá iná, predsa krásne ladia. Sú krásne, originálne, farebné a teraz, keď je teplejšie, krásne vykúkajú z tenisiek. Vyskúšajte. :) Pozor! Prudko návykové! :)

Dedoles detska vesela ponoBky Cvikla 2


Štartovací balíček pre bábätko

Sestre sa minulý mesiac narodilo bábätko a tak som riešila, čo im darovať na krstiny. Osobne mám rada praktické darčeky a keď som narazila na tento box, voľba bola jasná. :) Je to vlastne kombinácia základnej výbavičky pre bábätko i rodičov a praktickej prenosnej postieľky s matracom a plachtičkou. Veľmi oceňujem kvalitný výber značkových produktov v balíčku, od hygienických potrieb, cez hračky až po oblečenie. Skvelý darček pre novú rodinku, ktorým sme sa trafili do čierneho. :)

darcek pre tehulku


Opička na tlačenie

Tie šťastné očká môjho najmenšieho drobca, keď v obchode zbadal drevenú opičku na tlačenie, to sa nedá opísať. A ani im odolať. :) Od prvej chvíle si ju zamiloval a nechcel ju pustiť z ruky. Kočiar sa stal neviditeľným a maličké nôžky cupitali veľmi ochotne vedľa mňa takmer 20 minút! Takže ak máte aj vy doma dieťatko, ktoré sa učí chodiť, farebá drevená opička je pre vás to pravé. :) P.S. Majú aj tigríka, psíka či macka. :)

32471980 2105454426138289 3249021791670108160 n


Detské rozprávkové divadielko s bábkami

Milujem túto knihu! Vždy som totálne nadšená, keď objavím nejakú novinku, ktorá je úplne jedinečná. A táto knižka ňou určite je. Okamžite sa stala najobľúbenejšou knižkou mňa i mojich detí. :) Je to taký balíček 2v1, v ktorom nájdete knižku s klasickými príbehmi o vlkoch (alebo princeznách), a skutočnú scénu na hranie divadielka s javiskom a kulisami - bábkami. Celé je to z tvrdého kartónu, takže odolné aj voči nemotornejšiemu detskému zaobchádzaniu a pritom maximálne jednoduché na obsluhu. Deťom čítam knižku, popri tom hrám divadielko a deti sústredenie sedia, sledujú a otvárajú ústa od prekvapenia. :)  

3b2efa506d5f31d71429be8cae7e219d


Kolobežka pre deti Mini Micro Deluxe s 3 kolieskami

Tento rok sme celá rodina podľahli kolobežkovej mánii. Sú totiž perfektne skladné, v malom byte nezaberú veľa miesta a bez problémov sa zmestia aj do výťahu. :) V Kidmanii sme si vybrali všetci na jednom mieste, rodičia i deti. Náš najmenší si vybral trojkolesovú kolobežku Mini Micro Deluxe. Je úplne skvelá. Má výškovo nastaviteľné riadidlá, pevnú a protišmykovú nášľapnú dosku, reflexné prvky a zvýšenú nosnosť až do 35 kg! Úplne jedinečná je vďaka špeciálnemu mechanizmu, ktorý naklonením riadiacej tyče a prenesením váhy zatáča, takže sa drobec môže hravo pretekať aj s nami dospelákmi. :) 

Mini Micro Deluxe Mixed 02

 

Strihač vlasov s odsávaním Orava

Vonku máme letné teploty a tak som svojim chlapom nariadila letný strih. Ten neporiadok v kúpeľni je pre mňa vždy výzvou a tak som si tentokrát zobrala na pomoc môjho nového pomocníka. :) Moderný strihač vlasov Orava VS-600 je vybavený vákuovým odsávaním vlasov do zbernej nádobky, ktorú som po strihaní jednoducho vysypala do smetného koša. Žiadne vlasy na zemi! Naviac si na ňom viem zvoliť dĺžku strihu od 0,5 do 18 mm, je nabíjateľný a ľahko sa čistí.

33322861 10157278995128765 2181616100993662976 n


Detský šampón a sprchovací gél Bübchen Sensitiv

Poznáte to tiež? Povinný rýchly nákup s troma deťmi sa v momente zmení na 20 minútový maratón, akonáhle deti objavia pultík s kozmetikou. Všetko treba otvoriť, ovoňať, vyskúšať... A tak sme tento mesiac na "potulkách" objavili detský šampón a sprchovací gél 2v1 Bübchen Sensitiv. Voňavá lahôdka si hneď našla čestné miesto v našej kúpeľni. :) Jemne umýva vlásky aj citlivú pokožku mojich drobcov. Navyše krásne pení a neštípe v očiach, takže ho používam aj ako penu do kúpeľa. 

marschmelov


Saforelle krém

Tento mesiac som objavila aj skvelú vychytávku na podráždenú pokožku. Saforelle krém je tak univerzálny, že ho využíva celá naša rodina. :) Obsahuje upokojujúce a hydratačné látky a extrakt z Lopúcha veľkého a preto skvele zmierňuje svrbenie a podráždenie a upokojuje citlivú pokožku. Deťom ho natieram na štípance, ja ho používam na popraskanú pokožku, pri intímnych problémoch, ale aj ako prevenciu napríklad po kúpaní v bazéne, manžel po holení...  Nedám naňho dopustiť. :)

saforelle krem 50ml

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Lubica 26.06.2018, 11:31

    Saforele kremik sme tiez len nedávno obajvili a max. spokojnost . Pouzivame na extremne citlivu pokozku.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár