19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Cesta rozprávkovým lesom

27.04.2018 Autor: Claudinka, Foto: regiontirnavia.sk
Termín: 10.06.2018 Mesto:Smolenice Čas:9.00 - 12.00 hod. Zdroj:stránka organizátora

Cesta rozpravkovym lesom 2018 plagat

Víly, vodník, princezné a iné rozprávkové bytosti čakajú každoročne pod Smolenickým zámkom našich najmenších na ceste plnej dobrodružstva, aby spolu s nimi oslávili Medzinárodný deň detí. V tomto roku sa v areáli pod zámkom na rozprávkový les premení 10. júna! Viac ako desať stanovíšť, na ktorých sa deti nielen zabávajú, ale i súťažia, lemuje cestu na najkrajší zámok západného Slovenska. Ten sa napokon na jeden deň stane domovom rozprávkovej kráľovnej a kráľa, ktorí deti vítajú po zdolaní dobrodružnej výpravy.

Na malých aj veľkých čaká viacero zaujímavých tematických zastavení plných hier, dobrodružstva a neopakovateľných zážitkov. Na rozprávkovej ceste budú musieť zdolať neľahké úlohy, ktoré preveria nielen ich fyzickú zdatnosť, ale potrápia aj ich hlávky. Odmenou však bude zaslúžená sladkosť od kráľa a kráľovnej priamo na kráľovskom nádvorí Smolenického zámku. Pozor však pri prechádzke lesom. Číhať na vás budú všelijaké rozprávkové bytosti - víly, princezné, vodníci, ba aj zbojníci, či baby jagy.

Prídte si vychutnať príjemné dopoludnie s vašou rodinou, zabaviť sa a oddýchnuť si v malebnom prostredí Malých Karpát. Zábavné,a miestami i strašidelné putovanie rozprávkovým lesom si nostalgicky pripomínajú i rodičia. Koniec koncov, obľúbené podujatie pre deti sa každoročne organizuje už viac ako 20 rokov!

Napíšte komentár