19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Grand Hotel Permon ****

Autor: KatkaCh, Foto: hotelpermon.sk
Adresa:Podbanské, Vysoké Tatry Telefón:+421 52 4710 111 E-mail:hotelpermon@hotelpermon.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Jedinečný GRAND HOTEL PERMON****, jeden z najväčších a najexkluzívnejších hotelov na Slovensku, sa nachádza v malebnej horskej osade Podbanské - Vysoké Tatry, nad ktorou dominuje majestátny tatranský štít Kriváň. Wellness & family hotel ponúka návrat k prírode a zároveň luxusné pohodlie 21. storočia s najväčším wellness centrom na Slovensku.

Rodiny s deťmi sú tu vítané! Ocitnite sa v detskom svete.

Rozprávkové prostredie našich veľhôr so sviežim vzduchom, čistá príroda a priezračná rieka Belá v okolí hotela ponúka unikátne možnosti trávenia voľného času po celý rok. Na jar, v lete a na jeseň čakajú na mladých i skôr narodených turistické chodníky či cyklotrasy. Belá, najčistejšia rieka na Slovensku, láka veľkých i malých vodákov a ponúka rafting na divokej vode. V zime, keď snehové vločky ako ľahučká perina pokryjú zem aj stromy, nájdete v okolí hotela prvotriedne bežecké trate a v tesnej blízkosti vás privíta lyžiarske stredisko Podbanské. Vďaka menej náročným svahom sú tu ideálne podmienky pre všetky vekové kategórie. Rodiny s deťmi tu nájdu svoj rodinný lyžiarsky raj. 

Navštívte jedinečný detský kútik "Permoníkovo"... Detský kútik s detským kinom a odborným dozorom poteší deti aj rodičov. Hry a zábava pre najmenších spravidla každý deň od 09:00 do 21:00 hod. vytvoria priestor pre rozvíjanie fantázie a nadväzovanie kamarátstiev. K dispozícií je aj 3D kino (6. poschodie). Pre deti je určený aj detský bazén s atrakciami (šmykľavka Kobra a Medveď, „baby“ šmykľavka pre najmenších, medvedík s vodotryskom, perlička).

Chcete vidieť kamzíka, vlka, rysa či medveďa na vlastné oči? Príďte si ich pozrieť do Podbanské resort a spoznáte drevo ako ste ho doteraz nepoznali... Na novo vybudovanom chodníčku "Čarovná lesná cestička", ktorý nájdete pod rampou – na pravej strane pod vstupom do hotela, nájdete sériu drevených sôch zvieratiek, typických pre tatranské podnebie a to: kamzíka, medveďa, líšku, vlka, rysa, svište či hada.

Ubytovanie

Cíťte sa tu ako doma. Alebo ešte lepšie. V Grand hoteli Permon **** sa nachádza 138 pohodlne zariadených izieb - jednolôžkových, dvojlôžkových, rodinných a vrátane 13 priestranných apartmánov (s dvomi pevnými ložkami a prístelkami). Všetky izby s kúpelňou, WC, TV/LCD, rádiom, telefónom, trezorom a minibarom s chladničkou Vám zabezpečia nerušený pobyt a komfort. Z izieb Superior sa budete pozerať na Nízke Tatry, izby Superior Kriváň a Deluxe Kriváň sú s výhľadom na Kriváň. V izbách Premium si vychutnáte atraktívny dizajn v prírodnom štýle (drevo, koža, kameň), typ Premium Kriváň  ponúka výhľad na majestátny tatranský štít. 

Gastronómia

Reštaurácia s výhľadom na Vysoké i Nízke Tatry prináša pestrú ponuku výborných jedál a špecialít. Wellness gastronómia určite poteší vyznávačov zdravého životného štýlu. V kuchyni kladieme mimoriadny dôraz na kvalitu surovín a využívame služby lokálnych dodávateľov. Radi sa prispôsobíme požiadavkám hosťa a v prípade záujmu pripravíme bezlepkové či bezlaktózové jedlá. Objavte u nás zážitkovú gastronómiu a zažite „front cooking“ – prípravu jedál priamo pred očami hosťa.

Raňajky formou bohatého bufetu sú pre ubytovaných hostí grátis.

Wellness

Magický Permon's Paradise vo wellness hoteli Permon... Nalaďte svoje zmysly na odpočinok... Relaxujte... Uvoľnite sa... Načerpajte novú energiu... Objavte ten pravý raj... Wellness hotel a raj pre Vás.... Váš Permon's Paradise...

Túžite po dokonalom oddychu?
Zažite pravý wellness hotel... Pozývame Vás na magické miesto oddychu a zdravia, do jedného z najväčších a najobľúbenejších wellness hotelov na Slovensku. Ocitnite sa vo svete plnom pokoja a relaxácie, ktorý Vás očarí... Vyskúšajte najväčší hotelový wellness komplex na Slovensku. Navštívte Permon's Paradise, ktorý je skutočným rajom wellnessu. Permon's Paradise wellness hotela Permon tvorí 5 "rajov": SAUNA Paradise, AQUA Paradise, KIDS' Paradise, SPA Paradise, BEAUTY Paradise.

 

Mapa: N 49° 8′ 52″ E 19° 54′ 29″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Mirka 11.12.2022, 23:14

    Super miesto, odporucam

  • Miriama Lešňovská 11.12.2022, 19:41

    Perfektný hotel so skvelými službami. Veľmi sme si tam s deťúrencami oddýchli. Jedlo bolo naozaj vynikajúce a aj wellnes. Určite odporúčam

  • Julka 08.12.2022, 23:17

    Najlepší hotel v regione

  • Jana 07.12.2022, 08:52

    Úžasný hotel v nádhernom prostredí Tatier. Deťom sa najviac páčil vodný svet.

  • Misko 06.12.2022, 23:52

    Najlepsi hotel v regione

  • Štefan 06.12.2022, 05:35

    Hotel a lokalitu sme navštívili už viackrát a určite sa sem s deťmi ešte vrátime. Ubytovanie, čistota izieb, strava všetko ok

  • Danka 03.12.2022, 20:28

    Od prvého momentu som mala dobrý pocit z tohto hotela. Nemám výhrady, cítila som sa tam výborne. Určite ešte prídem.

  • Moncici 02.12.2022, 06:36

    Boli sme, veľká spokojnost, aj deti aj dospeli, určite sa vrátime, odporucam

  • Darinka 01.12.2022, 16:59

    Úžasný hotel, fajn personál rôzne možnosti zábavy.

  • Marouschka 01.12.2022, 16:57

    Supe lokalizovaný hotel, trochu starší, ale udržiavaný, veľmi dobrá kuchyňa a v kaviarňach majú hovoriace papagáje !!!

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár