25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Park miniatúr a lunapark, Inwałd Poľsko

Autor: Annie, Foto: parkminiatur
Adresa:Inwałd ul. Wadowicka 169 34-120 Andrychów, Poľsko Telefón:+48 33 875 73 20 E-mail:info@parkminiatur.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

V parku sa nachádza vyše 50 modelov najvýznamnejších architektonických divov sveta, od Čínskeho múru cez Baziliku sv. Petra až po Sochu slobody či Benátky. Zábavný park ponúka množstvo atrakcií pred deti aj dospelých. Nenechajte si ujsť Pirát show, Egypt horor show, zelený labyrint alebo 5D kino.

Park miniatúr je jedinečné miesto, ktoré sa nachádza v provincii Malopoľska v polovici cesty medzi Andrychów a Wadowice s rozlohou 75 tisíc. m2. Park bol otvorený v máji 2007.

Počas prechádzky cez Austráliu, Grécko, Taliansko, Poľsko, Čínu, Francúzsko, Mexiko si môžete vychutnať na miniatúrach štruktúry charakteristické pre každú z týchto krajín. V jeden deň môžete stať pod Eiffelovou vežou, na námestí svätého Petra,pri Brandenburskej bráne, gondole kotviace vo vodnom kanáli v okolí námestia Piazza San Marco. Unikátnych miniatúr je viac ako 50, väčšina v mierke 1:25.

V parku miniatúr sa nachádza aj veľký zábavný park, ktorý je atraktívnou ponukou pre deti aj dospelých. Môžete sa tešiť na pirátsku loď, mlynské kolo, autodrom, rafting po divokej rieke, simulátor, maxi šmyklavku, bludisko, egyptskú hororovú show... Najmladších čakajú atrakcie zdarma:vláčik, detský kolotoč, 9 m dlhý tobogán, opice háj, obrovské pieskovisko.

Počas dlhej cesty okolo sveta, si oddýchnete na lavičke v nádhernom kúte parku a potešite sa pohľadom na krásnu záhradu plnú farebných kvetov. Intercontinental cestu môžete ukončiť v rozprávkovej zámockej reštaurácii ponúkajúcej chutné večere, šaláty, dezerty, vafle, zmrzlinu a kávu.

 

 

Mapa: N 49° 52′ 7″ E 19° 24′ 37″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • tini 29.11.2013, 16:33

    boli sme, uzasny vylet, zazitok maju nielen deti, ale aj dospeli

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár