01. 05. 2024 Sviatok práce 25°C Jasno

Kreatívne dielničky v Hoteli Devín****

18.04.2024 Autor: Hotel Devín, Foto: Hotel Devín
Miesto:Café Devín v hoteli Devín****. Termín: 21.04.2024 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Alzbeta Burianova posiela fotku 1

Víkendy sú vzácnym časom, ktorý chceme tráviť so svojimi najbližšími. Najlepšie je ak máme pre nich vytvorený aj zaujímavý program, môžeme spolu s nimi zažívať nové veci a vytvárať si spoločné spomienky.

Radi by sme cez víkend vítali v našich reštauráciách rodiny a boli súčasťou týchto rodinných víkendov. Vytvorili sme pre našich najmenších návštevníkov kreatívne dielničky, v ktorých si deti budú môcť vytvoriť krásne výrobky.

Kreatívne dielničky sú uspôsobené tak, aby si rodičia v kľude mohli vychutnať nedeľný obed, či poobedný koláčik s kávičkou. Naša milá lektorka bude s detičkami vyrábať výrobky od 11:00 do 16:00 v priestore Café Devín a vy si zatiaľ môžete vychutnať svoje obľúbené jedlo v kľude. Dielničky budú bývať pravidelne každú tretiu nedeľu v mesiaci, takže si ich môžete už teraz zapísať do kalendára. 

Kedy? Každá tretia nedeľa v mesiaci. Od 11:00 do 16:00.

Cena: 5€ (poplatok za 1 výrobok).

Na najbližších dielničkach, teda 21.4.2028 budeme vytláčať kvietky do samotvrdnúcej hmoty, ktorú si následne vymaľujeme farbami. Tie sa v ryhách krásne rozpijú a vznikne nádherný obrázok, ktorý si deti vezmú so sebou.

Napíšte komentár