24. 04. 2024 Juraj 15°C Zamračené

4-dňový festival v rámci jubilea Familyparku

29.05.2023 Autor: MS, PR správa
Termín: 11.06.2023 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP BiberburgcPayer Web

Zdroj: Familypark.at

4-dňový festival v rámci jubilea Familyparku

Od 8. do 11. júna čaká návštevníkov pri príležitosti osláv nášho jubilea každý deň veselý festival s pestrou ponukou zábavy a výnimočnými atrakciami. Dôvod na oslavu je hneď dvojnásobný: Familypark oslavuje 55. výročie svojho založenia a obľúbená rodinná horská dráha Potkaní mlyn má už 10 rokov!

baIMG 0180

Zdroj: Familypark.at

Festivalový program

Počas 4 dní sa návštevníci môžu tešiť na skvelý zábavný program a výnimočné atrakcie, ako sú Dog Dance Show s Lukasom a Falcom, ktorých preslávila talentová súťaž, či veselá párty s moderátorom Okidoki Christophom Hirschlerom. Samozrejme príde i potkan Rolf Rüdiger osobne, ktorý poctí návštevou Potkaní mlyn a spolu s Robertom Steinerom rozosmeje deti i dospelých. Okrem toho do parku zavítajú aj maskoti a obľúbené detské postavičky z televíznej stanice ORF: včielka Maja a Vilko, Heidi, Viking Wickie, medvede ABC a kocúr Kurt. Spolu s akrobatmi na chodúľoch v rámci predstavenia Walking Act môžete každý deň stretnúť tiež maskota parku Filippa a Gretu – potkaniu dámu z Potkanieho mlyna. Veselí akrobati na chodúľoch, obľúbené maľovanie na tvár, karikaturisti a tvorivá dielnička sa postarajú o more zábavy a rozmanitých zážitkov.

D81 9106p

Zdroj: Familypark.at

A POZOR: aby návštevníci mali ešte viac času užiť si fantastický program, bude parku otvorený o 1 hodinu dlhšie a to od 10:00 do 19:00 hod!

Kúpte si lístky v on-line shope a ušetrite 2 €! Lístky v pokladniciach je možné zakúpiť iba v prípade dostatočnej kapacity. Podrobné informácie o podujatí a celý program nájdete tu: www.familypark.at/jubilaeum

Untitled design 9

Zdroj: Familypark.at

Napíšte komentár