16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Bábkové divadelné predstavenie: O čertovi Kolofónovi

21.03.2023 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 26.03.2023 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
kolofon

Zdroj: FB Aupark Shopping Center

Srdečne vás pozvývame na legendárne predstavenie o čertovi Kolofónovi, ktoré je potešením pre malých aj veľkých divákov. Mix čertovských príbehov, ľudových rozprávok, popkultúry, a romantických komédií je receptom na neopakovateľnú zábavu v spoločnosti klasických marionetových bábok.

Hlavný hrdina čert Kolofón to má náročné, život nie je len v pekle z kotla vylizovať a jeho príbeh oneskoreného dospievania začína, keď ho pošle Lucifer na zem, aby priviedol dve neposlušné deti.
Dej dostane spád, keď Kolofón stretne hyperaktívne deti fičiace si na biostrave Janka a Marienku, ktorí sa rozhodnú, že z neho spravia poriadneho čerta. Hra poteší dynamickými gagmi tých najmenších, a množstvom vtipov a narážok aj ich rodičov. Predstavenie malo stovky repríz od roku 2015 a teraz prichádza príbeh aj v unikátnej knižnej podobe ako trilógia Kolofón.

Po predstavení bude nasledovať autogramiáda autora a bábkoherca Petra Gärtnera, z ktorej si môžete odniesť domov jednu z kníh o čertovi Kolofónovi. Tiež bude pre deti možnosť odfotografovať sa s bábkami z predstavenia.  Tešíme sa na vás 26. marca o 16.00 v kníhkupectve Panta Rhei v bratislavskom Auparku.  Vstup je voľný.

Napíšte komentár