27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Pestrá jeseň – pestré dobrodružstvá! Akciové dni pre zimné deti vo Familyparku

14.09.2022 Autor: MS
Termín: 02.10.2022 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP Halloween Apfelflug3 cHafenscher

Zdroj: Familypark.at

Na stromoch šuchoce lístie a teploty sú príjemnejšie. Práve na jeseň vládne ideálne počasie na výlet do najväčšieho zábavného parku Rakúska. Na ploche viac ako 145.000 m² nájdete veľké množstvo atrakcií a širokú ponuku gastronomických zariadení, ktoré sa postarajú o vítanú zmenu a dobrodružstvá.

Viac ako 30 atrakcií, ihriská a preliezky v štyroch s láskou navrhnutých tematických celkoch sú zdrojom nezabudnuteľných zážitkov pre malých i veľkých.

FP Gotterblitz cGural Druck2

Zdroj: Familypark.at

Jednou z najobľúbenejších atrakcií v parku je horská dráha Blesk bohov – ideálna pre všetkých, ktorí majú radi, keď im vietor sviští okolo uší. Dynamickú jazdu s rýchlymi zmenami smeru si celá rodina užije na horskej dráhe Potkaní mlyn.

Jedinečný okružný let až vo výške 20 metrov ponúka Leonardov lietajúci stroj – ak sa nebojíte, môžete sa točiť aj okolo vlastnej osi. Z Rímskej veže si vychutnáte úžasný 360° výhľad na chránené územie Rustskej pahorkatiny a Neziderské jazero.

Novinky tejto sezóny

 Najväčšia vodná šmykľavka v Rakúsku „Bobrí hrad“ v tematickom celku Gazdovský dvor sa vám postará o fantastickú zábavu. Oblečte si radšej pončo do dažďa, aby ste neboli celkom mokrí, keď sa budete rútiť nadol z výšky 17 metrov.

FP Halloween Waldexpress2cHafenscher2

Zdroj: Familypark.at

Na atrakcii „Filippov jarmok“ oproti Lesnému expresu môžete zistiť, či máte dobré oko a istú ruku: vyskúšajte niektorú z veselých hádzacích hier alebo skúste uloviť pestrofarebnú kačičku a vyhrať hlavnú cenu.V novom obchode so suvenírmi „Sack & Pack“ si napokon môžete kúpiť pekný darček, ktorý vám bude pripomínať návštevu Familyparku.

Akciové dni pre zimné deti

Od 28. 09. do 02. 10. 2022 sa konajú akciové dni pre zimné deti. V tomto období dostanú bezplatný vstup všetky deti, ktoré mali narodeniny od 02. 11. 2021 do 08. 04. 2022. Stačí prísť do pokladnice a predložiť doklad (e-card alebo cestovný pas).

Halloween 2022

Jeseň je časom strašidiel – najväčšia oslava Halloweenu v Rakúsku sa tento rok koná od 21. 10. do 1. 11. 2022. Pod heslom „Tajuplné vúdú noci“ sa v najväčšom zábavnom parku Rakúska môžete tešiť na krásne hrôzostrašnú zábavu pre dospelých i deti. Ďalšie informácie https://www.familypark.at/sk/halloween-2022

FP Abendshow6 cHafenscher2

Zdroj: Familypark.at

RZ FP Logo 72dpi freigestellt 4c

Vstupné a otváracie hodiny:

Denný lístok pre návštevníkov od 3 rokov: 30,00 euro (kúpte si lístok online a ušetrite!)
Deti do 3 rokov: vstup zdarma

Otváracie hodiny a ďalšie informácie nájdete na www.familypark.at

Napíšte komentár