25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Príbehy z Trenčína: Severus – vojak z Laugarícia

23.06.2022 Autor: Simona
Termín: 02.07.2022 a ďalšie Mesto:Trenčín Zdroj:stránka organizátora
Severus 1

Zdroj: trencin.sk

Siedme pokračovanie Príbehov z Trenčína prenesie návštevníkov do 2. storočia, kedy sa na území budúceho Trenčína objavili Rimania. Hlavnou postavou bude Severus, vojak z Laugaricia.

Príďte si pozrieť neobyčajnú šou pod holým nebom, plnú efektných svetelných zobrazení a dychberúcich akrobatických výkonov. Príbeh sa bude v tomto roku odohrávať v centre mesta, na priestranstvách okolo Domu armády. Predstavenie si môžete pozrieť 1. a 2. júla o 21.30Začiatok bude pri služobnom - bočnom vchode Domu armády.


V hlavnej úlohe Severa sa predstaví Dušan Tadlánek z šermiarskej skupiny Normani, úlohy Marka Valéria sa zhostí herec Mestského divadla Trenčín Štefan Richtárech. O akrobatickú show sa postarajú akrobati z Vertiga a profesionálny slackliner Lukáš Černý. O dobovú hudbu sa postará Musicantica Slovaka z Mojmíroviec pri Nitre, zaujímavé svetelné efekty má pripravený trenčiansky Trakt, o rímskych vojakov sa postará skupina historického šermu Wagus. Príbeh o Severovi zostavil a pod réžiu nočnej šou sa podpísal opäť, tak ako aj pri predošlých šiestich príbehoch, Trenčan Vlado Kulíšek. Útlu knižočku s príbehom o vojakovi Severovi si môžete kúpiť v Kultúrno-informačnom centre na Mierovom námestí alebo priamo na mieste konania pred predstavením.

Napíšte komentár