25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Matka roka na vianočnom love

Autor: Simona, Foto: sdetmi.com, V spolupráci

10

Doma sme rozhodli, že tento rok pojmeme sviatky inak. Nebudú vôbec o konzume a urobili sme dohodu, že na darčeky minieme pre každého max. 20€. Cítila som sa ako ZEN-EKO-BIO- RAW kráľovná a bola som na seba pyšná. Tento pocit však trval iba do momentu, kým naše deti v puberte pochopili, že to nebol vtip, ale myslela som to vážne. Spojili sily a začali argumentovať, prosiť, presviedčať dokolečka a dokola tak, ako to len deti vedia. Nepopustila som a vtedy mi z pomsty fľusli do tváre, že veď ocino sľub nedodržal a má vraj pre MŇA niečo špe-ciál-ne už kúpené pod stromček, že odpadnem! Pred očami som mala zrazu ponožky, schované v skrini. Ale tentokrát bambusové! Veď som chcela eko nie? :) A ďalší môj "skvelý" EKO nápad, že veď ja sama budem darčekom, predsa romantika, no nie?
Takže sme tam, kde sme boli aj minulý rok. Hlavou mi ide skladba: "Vianoce šalalaláá darčeky zháňam a som zúúfaláláláá..."
Sú tri štádiá človeka: verím v Ježiška, neverím v Ježiška, JA som Ježiško. Idem teda surfovať po nete...


Relax a oddych pre celú rodinu v Podbanskom

1

Tento celý rok snívame o dovolenke, na ktorej sme ako mnohí neboli, a tak sme sa s mužom rozhodli, že namiesto vecí si darujeme pod stromček rodinný pobyt v Hoteli Permon v Podbanskom. Deti sú čisto reštauračné a hotelové typy, neviem po kom toto zdedili :), a tak bude pre nich dovolenka v hoteli veľké prekvápko. Dlho sme tu chceli ísť, no vždy sa našli dôvody prečo nie. V týchto časoch je obzvlášť dôležité trošku rozmaznávať aj svoju dušu, tak na to nezabúdajte ani vy a doprajte relax sebe alebo svojim blízkym. Hotel Permon je ideálny pre bezstarostnú rodinnú dovolenku - každý člen rodiny si tu nájde svoj "raj". Okrem bezkonkurenčného wellness sveta tu nájdete množstvo aktivít aj pre deti

PLATNOSŤ darčekového poukazu je až 1,5 roka odo dňa vystavenia. Poukaz môžete využiť kedykoľvek v závislosti od voľných kapacít v hoteloch.

Kúpite na podbanskeresort.sk


Pre všetky matky, ktoré nevedia ako ďalej 

2

Tiež máte ten pocit, že vás vaši drobci totálne ignorujú, resp. počúvajú jedným uchom dnu, druhým von?  Stokrát mu poviem, aby si po sebe upratal a on sa tvári, že ma jednoducho nepočuje alebo len povie, že dobre a hrá sa ďalej. Strašne ma to vytáča. Hovorím si kľud, je to "len obdobie", časom sa to určite zlepší. Zlom nastal, keď mi náš malý generál zahlásil, že "Maminka, zabudla si mi upratať ešte toto." Vtedy som si jednoducho povedala a dosť!

Natrafila som v kníhkupectve na knižku Ako hovoriť, aby nás deti počúvali - Ako počúvať, aby nám deti dôverovali. Narýchlo som si ju prelistovala, či tam nájdem aj konkrétne návody ako zlepšiť a posilniť vzájomné vzťahy s dieťaťom a bolo rozhodnuté. Nájdete tam aj kreslené ukážkové situácie s odporúčaním, ako viesť dialóg bez toho, aby ste na deti kričali. No nie nadarmo je to asi bestseller, asi nie som v tom sama :)

Kúpite na albatrosmedia.sk


Darčekový balíček kozmetiky pre deti

Vychytavky VZOR3

Každý rok dávam deťom pod stromček aj kozmetiku. Buď detskú penu či šampóny v peknom vianočnom balení. Pripadajú si potom tak "dospelo" a do vane si hneď všetko nové pekne samy chystajú :) V dm predajniach som teraz natrafila na takéto krásne nové darčekové balenia.
V balení Soft Baby nájdete telové a pleťové mlieko v jednom obsahujúce bio extrakt z hamamelu a mandľový olej + šampón a sprchovací gél v jednom s výťažkom z hamamelu a panthenolom. Super tip na darček, ktorý nezaťaží ani vašu peňaženku.

Kúpite na mojadm.sk


Predplatné praženej kávy - Coffeein2

 

Aký darček pre milovníkov kávy?  Môj manžel kávu miluje!  Je to kávoholik v pravom slova zmysle, kávu vychutnáva s pôžitkom a rád hľadá a skúša nové chute. Objavila som originálnu vec a to predplatné na kávu! Jedinečná vec, ktorá funguje veľmi jednoducho. Predplatné je na 6 mesiacov a manželovi príde káva vždy 1. týždeň v novom mesiaci. Káva nikdy nie je staršia ako 7 dní od upraženia. A čo je úplne super, každý mesiac príde iná kombinácia káv, vrátane kávy výberovej! Môže tak ochutnať stálice, aj všetky novinky. Ak už svojho favorita medzi kávami máte, môžete objednať predplatné aj na konkrétne kávy alebo konkrétny typ praženia. Vitajte vo svete kvalitnej kávy, úžasnej vône - vo svete Coffeein.sk

Kúpite na coffeein.sk


Organický esenciálny olej, ktorý som si zamilovala

 Vychytavky VZOR2 1

Milujem esenciálne oleje a tak mám v otázke, čo darovať svojim najbližším úplne jasno. Mojou srdcovkou sú oleje zn.PURA product. V tomto predvianočnom čase je mojím obľúbeným spoločníkom esenciálny olej Pomaranč. Skvelá vôňa, svojou sladkou citrusovou vôňou typická pre vianočnú pohodu, fantastická na relaxáciu, odbúranie stresu a úzkosti. Výborná aj pri nespavosti a blahodarne pôsobí na imunitu, pri infekčných ochoreniach, kŕčoch, zápche, proti viacerým typom baktérií a plesní. Pár kvapiek tohto oleja spraví skvelú pomarančovú limonádu. Pozorujem aj pozitívne účinky pri chudnutí, hlavne pri zadržiavaní vody v tele a celulitíde. 
Skvelý darček pre každého člena rodiny. Ak neviete, akú vôňu vybrať pre konkrétneho človeka, môžete darovať darčekovú poukážku a obdarovaný si vyberie sa, či vsadiť na overenú klasiku a obdarovať výberom tých najvšestrannejších olejov zabalených rovno v darčekovom balení. Všetky esenciálne oleje PURA sú 100% organické a vo FOOD GRADE kvalite. 

Kúpite na puraproduct.sk


MioMat – môj najlepší pomocník

Vychytavky VZOR4

Zdroj: mamigo.sk

Kuchynský pomocník, ktorý v našej rodine nezapadol prachom ako iné. Snažím sa variť rýchlo a pritom zdravo. Do MioMatu vložím suroviny, stlačím tlačidlo a o 2-25 minút mám hotovú polievku, príkrm, kašu, výživu, rastlinné mlieko alebo smoothie. Na webe mamigo.sk/recepty je viac ako 500 receptov, ktoré využívam pravidelne. Super vecička hlavne pri malých deťoch.
Teraz MioMat kúpite vo vianočnej zľave 20 Eur
receptár a praktickú plátennú tašku získate zdarma ako darček.

Kúpite na mamigo.sk


Domáci chlebík raz - dva

8Minulý týždeň sa nám po večeri minulo pečivo a deti stresovali, či budú mať ráno desiatu. Pre šikovnú maminku ako som ja žiaden problém. :) Vytiahla som domácu pekáreň Orava BreadChef a onedlho už doma rozvoniaval chrumkavý chlebík bez éčok. Sama si pripraví kvások, vymieša ingrediencie a vďaka odloženému štartu upečie chlieb aj pečivo na ktoromkoľvek z 19 programov kedykoľvek to potrebujem. Viem si na nej dokonca nastaviť 3 veľkosti bochníka a 3 stupne opečenia kôrky. Exceluje aj pri pečení bábovky, zaváraní a výrobe domácej marmelády. Nedám na ňu dopustiť. 

Kúpite na orava.eu


Vírusy nemajú šancu

10U nás v škole momentálne zatvárajú jednu triedu za druhou. Situácia je ťažká, takže sa snažím deti chrániť pred vírusmi najviac, ako sa dá. Každé ráno pred odchodom do školy im do nosa vstreknem ochranný sprej do nosa Panaviral. Ten vďaka piatim účinným zložkám krásne čistí a chráni nosové dutiny, blokuje vírusy a baktérie, ktoré by mohli preniknúť do dýchacej sústavy a spôsobiť infekciu v nosovej dutine a sliznicu nosa aj zvlhčuje. Pred použitím si pozorne prečítajte informáciu pre používateľa. 

Viac informácií na Facebooku Panaviral


Déčko v spreji

11Pamätáte sa, ako do nás naše maminky liali rybí olej? Brrr, ešte teraz ma striasa... Vitamín D je však pre deti veľmi dôležitý, aby sa im správne vyvíjali kosti, zúbky, srdiečko aj cievy. A keď je vonku menej slniečka, ho potrebujú o to viac. Ja ho tým mojim dávam vo forme ústneho spreja sunD3 Kid 600 IU. Skvele a takmer okamžite sa vstrebáva. Stačí ho raz denne po jedle vstreknúť deťom pod jazyk alebo na vnútornú stranu líca. Chutí ako pomaranč a tak si ho ráno samy pýtajú. :) Neobsahuje umelé farbivá, lepok ani GMO. 

Viac informácií na Facebooku Slnečný vitamín D


Darčekové chlapské balenie

12

Vianočné darčekové balenie nabité sviežosťou, s ktorým u žiadneho muža nešliapnete vedľa. Osviežujúci gél-krém zaistí 24hodinovú hydratáciu pokožky i pleti. Voda po holení Fresh Kick upokojí podráždenú pokožku, výťažky z mäty pleť schladia a kaktusová voda dodá hydratáciu. Pred potom a nepríjemným zápachom pokožku ochráni Antiperspirant pre mužov Fresh Kick. Toto je darček, ktorý určite neskončí na dne skrine, ale bude robiť radosť naozaj každý deň. A kúpim ho asi aj svokrovi a otcovi nech pekne voňajú! :)

Viac na nivea.sk


Voňavá starostlivosť pre nežné polovičky

9Darovať darčekové balenie plné ošetrujúcej kozmetiky je v dnešnej dobe veľmi praktické, už sa len trafiť do vkusu! Sprchovací gél tejto rady Paradise Mood má úžasnú malinovú vôňu. Okrem sprcháču nájdete v balení aj odličovač očí a mejkapu s vitamínom C a antiperspirant na 48 hodín. Takže ak máte doma veľkú alebo malú milovníčku ovocných vôní, týmto darčekom im určite vyčaríte úsmev na tvári.

Viac na nivea.sk


Učiaca veža Zoody
Vychytavky VZOR2 6

Sestra je odo mňa mladšia a tak s ňou zdieľam svoje múdra, aj ohľadne detí. No keď som prišla minule k nej na návštevu - rodinná tradícia pečenia musí byť - ostala som prekvapená. Moja malá sestrička objavila super pomôcku pre svoju pomocníčku, ktorá je všade. Čudo (volá sa učiaca veža Zoody) stálo v kuchyni a ja som len pozerala aké je to šikovné, Kde to bolo, keď som ja mala malé deti!  Jej šikovnica zrazu dokázala veľa vecí sama: umyť si rúčky, upiecť s maminou koláč, uvariť s tatom večeru... Parádka!!!

Viac na zoody.sk


Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár