19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Expedícia: Džungľa

30.07.2021 Autor: MS, V spolupráci
Termín: 29.08.2021 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

ExpediciaDZ B1 1200x1714

Premiéra: 29.7. 2021


Pridajte sa k štúdiu Disney a opäť zažite v kinách jednu úžasnú dobrodružnú plavbu po Amazonke s neohrozeným kapitánom Frankom Wolfom v podaní populárneho Dwayne Johnsona a s odvážnou výskumníčkou Dr. Lily Houghtonovou v podaní šarmantnej Emily Blunt v novej, akčnej komédii Expedícia: Džungľa 

Dr. Lily Houghtonová cestuje z Londýna do amazonskej džungle na vedeckú výpravu a naverbuje si ako sprievodcu kapitána Franka Wolfa, aby ju dopravil na jeho starej ledva plávajúcej lodi do mesta La Quila. Dr. Lily Houghtonová je v nepreniknuteľnej amazonskej džungli odhodlaná nájsť staroveký strom, ktorý disponuje zázračnými liečivými schopnosťami a má potenciál zmeniť budúcnosť medicíny. Počas epickej ( nebude lepsie výpravnej? ) cesty táto totálne odlišná dvojica narazí na nespočetné nebezpečenstvá, dobrodružstvá a tiež nadprirodzené sily, ktoré číhajú v nepreniknuteľnej kráse bujného dažďového pralesa. Ale ako sa približujú a odhaľujú tajomstvá strateného, zázračného stromu, osud Lily, Franka a tiež aj samotného ľudstva začína visieť na vlásku.

V tejto dobrodružnej komédii excelujú hviezdy Dwayne Johnson a Emily Blunt, vo vedľajších úlohách môžeme vidieť Edgara Ramíreza a Jacka Whitehalla s Jessem Plemonsom a Paulom Giamattim.

Trailer: 

Napíšte komentár