27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Detské letné kino: Vyberáme telku na cesty a dovolenku

Autor: MS, Foto: lepsia.tv, PR správa

 

03

Zdroj: lepsia.tv

Na dovolenke, chate či výlete vaše deti už neprídu o žiadneho svojho hrdinu. Ak si večer, alebo počas dlhej cesty autom chcú pozrieť svoj obľúbený seriál, nie je nič jednoduchšie. Stačí si do mobilu, tabletu či notebooku pribaliť aj ich obľúbenú telku. Ako na to vám poradíme v našom článku.

 Čo najdlhší archív

Čím dlhší archív, tým viac zábavy. Počas dovolenky si nevystačíte s dvomi, alebo tromi filmami v počítači.  Dnes sú deti zvyknuté pozerať seriály počas obeda či večere. Je dobré si vybrať poskytovateľa TV cez internet, ktorý disponuje čo najdlhším archívom. Takým je napríklad Lepšia.TV. Tá najnovšie ponúka pre svojich zákazníkov až 100-dňový archív pre seriály a dokumenty vybraných TV kanálov. V Čechách ako aj na Slovensku ide o najdlhší televízny archív v ponuke poskytovateľov TV cez internet. „Ak vás zaujme seriál, ktorý beží aktuálne v televízii, zväčša vám 30-dňový archív nestačí na to, aby ste si ho mohli pozrieť od začiatku. Vyšli sme týmto častým požiadavkám našich zákazníkov v ústrety a ako jediný na trhu sme spustili 100-dňový archív,“ konštatuje Pavel Górecki za Lepšia.TV. Ak dané programy nemajú 100-dňový archív, k dispozícii máte doterajší 30-dňový. Aj ten  patrí na slovenské pomery k nadštandardným ponukám televíznych operátorov. Väčšina poskytovateľov televízie cez internet totiž ponúka len 7-dňový archív.

02

Zdroj: lepsia.tv

Veľký výber detských staníc

Lepšia.TV dlhodobo ponúka široký záber televíznych staníc pre rodinnú pohodu. Dokazuje to aj veľký výber špecializovaných kanálov pre deti. Patrí sem napríklad Jojko - stanica pre deti vo veku 4-12 rokov uvádza rozprávky a programy pre deti výlučne v slovenskom jazyku či Nicklodeon. Ide o najlepšiu detskú TV stanicu. Malí diváci v nej nájdu všetkých svojich obľúbených hrdinov ako napríklad Spongeboba, Alvina a Chipmunkov, Kúzelné kmotričky, Tlapkovú patrolu a mnoho ďalších. Ak doterajším siedmym nedávno pribudli ďalšie tri. Ide o  populárnu detskú stanicu Cartoon Network, ktorá vysiela v českom jazyku. Mladí Titáni, Power players či Tony Tube. To je len niekoľko seriálov o ktoré vaše deti nebudú chcieť zaručene prísť. Druhou televíznou stanicou je anglický detský kanál Boomerang. Tam sa deti môžu tešiť na obľúbeného Agenta Binkyho, Toma a Jerryho alebo na dobrodružstvá Scooby-Doo. Ďalšou stanicou, ktorá pribudla v ponuke, je mládežnícka TV stanica Filmbox Family.

deti nuda doma2 sk

Zdroj: lepsia.tv

Vy rozhodujete kedy ju chcete používať

Ak potrebujete telku len na niekoľko dní, je zbytočné sa zaviazať poskytovateľovi zmluvou na dlhé obdobie. Následné jej zrušenie je zväčša nad ľudské sily. Vyberte si preto poskytovateľa s ktorým je to jednoduché. Lepšia.TV má jasné pravidlá, neobťažuje vás dlhými zmluvami v ktorých sa aj zaručene nebudete vyznať. „Zmluvu budete podpisovať iba v prípade, keď sa rozhodnete pre prenájom Lepšia.TV boxu. V ostatných prípadoch nič nepodpisujete. Jednoducho si u objednávky zvolíte dĺžku predplatného a riadite sa následne našimi inštrukciami. Je to jednoduché, rýchle a k ničomu sa nezaväzujete. Najlepšie je na tom to, že službu si môžete kedykoľvek zmeniť, alebo zrušiť. Je len na vás kedy ju chcete využívať. Plne sa prispôsobí vašim potrebám,“ konštatuje Pavel Górecki za Lepšia.TV.

04

Zdroj: lepsia.tv

Flexibilné použitie

Nezáleží na tom či ste na chate, dovolenke  pri mori, v Tatrách  alebo niekde na hoteli. Svoju telku by ste si mali pozrieť kedykoľvek a nech ste kdekoľvek. Svoje najobľúbenejšie TV seriály a program si s Lepšia.TV môžete pozrieť bez ťažkostí v celej Európskej únii. Stačí mať pripojenie k internetu a už vám nič neunikne. Rovnako nie ste viazaní len na jedno zariadenie. Na sledovanie internetovej televízie môžete využiť mobil, tablet, počítač či notebook. Samozrejmosťou je sledovanie televízie cez vašu Smart TV. Využívať môžete aj aplikáciu Lepšia.TV či Lepšia.TV box.

01

Zdroj: lepsia.tv

Prémiové programy v cene

Ako sa hovorí dvakrát meraj a raz rež. Pri výbere poskytovateľa televízie cez internet to platí dvojnásobne. Niektorí poskytovatelia totiž prémiové balíky ponúkajú za špeciálny doplatok. Po objednaní tak niektorí môžu zostať sklamaní. Nájdu sa však aj takí, kde prémiové stanice máte okamžite k dispozícií a to bez akýchkoľvek poplatkov. Do pozornosti dávame aktuálnu akciu, kedy si môžete službu Lepšia.TV vyskúšať iba za 0,10 € za mesiac. Akcia je vrátane HBO. Následne je to 7,39 eur mesačne čo je najlepší pomer cena a to koľko a aké televízne stanice dostanete. Ak vás sledovanie TV omrzí, môžete si zapnúť niektoré z 20 000 rádií celého sveta. Vaše letné cestovanie s deťmi tak bude s Lepšia.TV odteraz omnoho príjemnejšie a radostnejšie.

Napíšte komentár