24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Rodinný muzikál: Spievankovo - Zázračný poklad

06.04.2020 Autor: Petula , Foto: joj.sk/
Termín: 16.04.2020 Mesto:Online Čas:10.00 hod Zdroj:stránka organizátora

snapshot

Od začiatku roka pre vás pripravovali nový koncertný program - muzikál s názvom Zázračný poklad. Tesne pred prvým koncertom sa na Slovensku i vo svete stalo, čo sa stalo a koncerty sa museli odložiť na neurčito. TVJOJ špeciálne pre tento koncert vytvorila podmienky tak, aby ste vy mohli ostať doma a Spievankovo prostredníctvom internetu mohli prísť ku vám domov. Do každej jednej rodiny! Predstavenie sa odohrá vo veľkom štúdiu, na veľkom pódiu s profi svetlami a bude snímané viacerými kamerami.

Spievankovo - Zázračný poklad

Každá krajina ukrýva svoje tajomstvo. A krajina Spievankovo nie je výnimkou. Jednej peknej noci sa Spievanke a Zahrajkovi sníva nevšedný sen. Sen o truhlici s pokladom, ktorý je odložený iba pre nich. Je jasné, že ho musia nájsť. Čo však ukrýva tajomná truhlica? A ako poklad nakoniec využijú? Všetky tieto otázky nám zodpovie nové predstavenie plné zábavy a pesničiek. Okrem Spievanky a Zahrajka sa môžete tešiť aj na Krtka, Svetlušky, Mravcov hasičov, Mamu myš či Netopiera. Tešíme sa na vás.

Po zakúpení si vstupenky dostaneš do svojho emailu PDF so vstupenkou, v ktorej nájdeš svoj prihlasovací kód pre prehratie videa.
KEDY: štvrtok 16.4. o 10:00 

 

Kúpiť lístok

Napíšte komentár