19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Swap #2

18.02.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 29.02.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
swap

Zdroj: FB pán Ježko

Tohtoročný SWAP bude výnimočný nie len tým, že je prvým v tomto roku, ale bude určený aj pre mamičky s deťmi. Tejto téme sme prispôsobili aj priestory. SWAP sa bude konať v škôlke pán Ježko, kde nám poskytne miestnost. 

Pre maminky, ktoré si chcú prezrieť a vyskúšať veci v kľude, ponúka škôlka pán Ježko možnosť stráženia detičiek. O deti bude postarané opatrovateľkou v jednej miestnosti plnej hračiek. Maminy si nájdu nové oblečenie pre seba aj svoje ratolesti a deti si zatiaľ nájdu nových kamarátov a zabavia sa. 

SWAP je event, kedy môžete vrátiť do obehu svoje oblečenie zapadajúce v skrini prachom. Kúsok, pre ktorý ste vy už nenašli využitie, môže potešiť niekoho iného a naopak. Na SWAPe sa nepredáva, ale zamieňa oblečenie, kabelky, doplnky či bižutéria. Doniesť nám môžete čisté, voňavé a vyžehlené oblečenie. Také, ktoré by ste si sama rada chytila a vyskúšala. Na SWAPe je dôležitejšia kvalita ako kvantina, a tak sem rozhodne nepatria fľakaté, obnosené, či ináč poškodené veci. Žiadna spodná bielizeň, ponožky či pančuchy. 

Tašky s vecami nám odovzdáte hneď po príchode a môžete sa pustiť do SWAPovania.
Rady by sme vás poprosili aby ste ozaj priniesli len veci, ktoré považujete za nositeľné a atraktívne. 

Vidíme sa 29.2. v priestoroch škôlky pán Ježko (Lužná 19, Bratislava) o 13.00 hod. 

Vstup: 2 €

 

Napíšte komentár