24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

O Kocúrovi a pyšnej hviezde - interaktívne predstavenie pre deti

28.10.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 24.11.2019 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
pysna hviezda

Zdroj: FB Monsters Cafe and Bar

Vitajte u nás na nedeľnom divadelnom dopoludní, na ktoré vás pozývame spoločne s Divadlo zo šuflíka. Opäť sa bude hrať a spievať - pre našich najmenších. 

Hlavným hrdinom novembrového príbehu je kocúr Leo.
Leo nie je len taký obyčajný kocúr - vie rozprávať! Vždy, keď sa zvečerí, sleduje z terasy domu nočnú oblohu, aby sa pozeral a obdivoval tú najjasnejšiu hviezdu zo všetkých. Jedného večera však jeho obľúbená hviezda zmizne! Leo opustí svoj domov a vydá sa na dobrodružnú cestu ju hľadať. Na svojich potulkách stretne rôzne tvory - prefíkanú mačku, bláznivého čarodejníka Lesomila či zákonom chráneného hlucháňa hôrneho. Kocúr postupne prichádza na to, že svet mimo jeho domova je celkom iný, je plný zaujímavostí, ale aj nástrah. Či sa hviezda na oblohe opäť rozžiari, to uvidíme. Leovi však budú musieť pomôcť aj diváci.

Kocúr a pyšná hviezda je autorskou divadelnou hrou o sile priateľstva. Je spestrená tieňovým divadlom a pesničkami. Nenechajte si ujsť čarovnú atmosféru našej novej rozprávky a príďte si nedeľu k nám osladiť (koláčikom) a vychutnať spoločne so svojimi najmenšími.

Vstupné: 5 €/osoba (platí sa za každú prítomnú, okrem bábätiek)
Odporúčaný vek je 1,5 - 7 rokov.

V prípade, že sa predstavenia chcete zúčastniť, píšte nám kvôli rezervácii vstupeniek na info@monsterscafe.sk. Rezervácia platí iba v prípade, že Vám príde potvrdenie.
Ak sa nestihnete zaregistrovať do piatku 22.11., počas soboty 23.11. a nedele 24.11. rána píšte už len sms na M: 0907 718 151. Počet miest na sedenie je limitovaný.

Dátum: 24.11.2019
Miesto: Monsters Cafe and Bar, Rusovská cesta 50/56

Napíšte komentár