26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Tradičné i netradičné darčeky ku Dňu matiek

Autor: Simona, Foto: pixabay.com, sdetmi.com

Deň matiek sa po celom svete už tradične oslavuje 2. májovú nedeľu. Tento rok to vychádza na 8. mája a my sme pre vás už v predstihu pripravili článok s tipmi, čím obdarovať vaše mamy, mamky, mamičky :) Niektoré tipy sú tradičné, overené, ale pripravili sme aj tipy pre tých, ktorí chcú prekvapiť, či zaujať a tak sme zoznam rozšírili aj o niekoľko "vychytáviek". 

Kvety

Ktorá žena by nemilovala kvety? Či už rezané alebo izbové črepníkové - kvety potešia v každom čase :)

daisy 1346049 1280

Zdroj: pixabay.com

Bonboniéra, či čokoláda

Chcete kúpiť darček na istotu? Zájdite do potravín a vyberte z bohatej ponuky dezertov a bonboniér podľa preferencií vašich mám - dobrou čokoládou isto nič nepokazíte :)

chocolates 1737503 1280

Zdroj: pixabay.com

Rámik na fotky

Či už darček kupujete mamičke bábätka, alebo mamičke dospelých detí, rámček s fotkou jej detí, či vnúčat ju poteší nielen na Deň matiek, ale aj kedykoľvek počas roka. Tak neváhajte a vyberte tú najkrajšiu fotku vašich najbližších :)

girl 866517 1280

Zdroj: pixabay.com

Kupón na wellness, masáž, či kozmetiku

Kto by si nechcel oddýchnuť od každodenných starostí a povinností napríklad na dobrej masáži, či v saune, výrivke alebo v bazénoch. Ak vaše ženy neobľubujú vodu, môžete skúsiť napríklad kupón na pedikúru, kozmetiku, či jogu. V súčasnej dobe je možností mnoho, stačí si len vybrať.

massage 2722936 1280

Zdroj: pixabay.com

Zápisník Vtipné hlášky našich detí

Predstavujeme jednu z noviniek - štýlový zápisník Vtipné hlášky našich detí, kam si mamička zapíše všetky vtipné momenty, brepty a hlášky detí. Je to zápisníček, ktorý bude mať vždy po ruke a aj po rokoch jej vyčarí úsmev na tvári :) Tip na darček, ktorý poteší každú mamu či budúcu mamičku...

003

Zdroj: eshop.sdetmi.com

Dobrá večera

Údel každej mamy je variť denne a stále dookola. Čo tak pre zmenu objednať jedlo z dobrej reštaurácie alebo nechať variť deti s ockom? Aspoň z času na čas nemusí byť mama aj kuchárka, či čašníčka v jednom. :)

meal 918639 1280

Zdroj: pixabay.com

Home-made a hand-made darčeky

Ak ste šikovný alebo máte vedľa seba vyrábania-chtivé detičky, určite odporúčame vyrobiť nejaký pekný darček. Možností je mnoho, či už jednoduchý obrázok, pohľadnicu, alebo aj pekné 3D srdiečko. Viac tipov na tvorenie s deťmi.

soap 1209344 1280

Zdroj: pixabay.com

NÁŠ TIP: vytvorte si s deťmi špeciálne vlastnoručne vyrobené kupóny na rôzne aktivity, pomoc, či služby. Tie si potom mamička môže využívať počas celého roka a kreativitou a vtipným nápadom ju určite potešíte. Čo tak kupón na stráženie detí, voľný večer, upratanie, masáž, či výber TV kanálu podľa vlastného výberu? :)

Máte aj Vy zaujímavý, či originálny tip na darček pre mamu? Podeľte sa s nami o vaše tipy v komentári nižšie a článok môžeme do budúceho roku opäť rozšíriť.

Ďakujeme! :)

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Majka Seman 02.05.2020, 21:03

    Ručne maľovaný hrnček na čajík alebo kafíčko.
    https://www.crafties.sk/srdieckovy-hrncek/

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár