24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Súťaž so SND o vstupenky na predstavenie Rozprávka o šťastnom konci - UKONČENÁ

Autor: Maria Bodnarova, Foto: SND
SetWidth700 zagar dec 2017

Zdroj: SND

Zahrajte si s nami vo februári o vstupenky na nové divadelné predstavenie pre deti v SND Rozprávka o šťastnom konci.

Kde bolo, tam bolo... Bolo raz jedno obrovské kamarátstvo. Veľké ako rozprávkové kráľovstvo. A toto priateľstvo dokázalo nielen hory prenášať, ale aj zlobu a choroby zdolávať. 

Jedna z dvoch hrdiniek je uväznená v nemocnici a jej kamarátka Julka sa rozhodne pomôcť jej. Preto sa vydá na ďalekú cestu do kráľovstva rozprávok, kde sa stratil šťastný koniec. Alebo ho niekto skryl? A uznajte, aká by to už bola rozprávka bez šťastného konca? Julka je odvážna a smelá a spolu s neposedným škriatkom Martinkom Kučerkom chcú zakliate kráľovstvo aj svoju kamarátku vyliečiť. Uväznený a dobre ukrytý „šťastný koniec“ chcú nájsť a oslobodiť! Pri ich skúškach im pomáha vlastná odvaha, hravosť a fantázia, cit pre spravodlivosť a láska. Rozprávke nebude chýbať humor ani napätie, pohybová mrštnosť a akrobacia, výtvarná poézia ani scénická premenlivosť. Ale kraľovať jej bude predovšetkým nádherná hudba! Zázračná voda aj rozbúrená riava, ktorá vás prevedie všetkými nástrahami, tajomstvami, či krásami príbehu, lebo – verte nám! – hudba v divadle môže ľuďom prinášať nielen zábavu a šťastie, ale dokáže aj zázračne liečiť. A to už stojí za to vidieť a zažiť na vlastnej koži, nemyslíte? Veď aký by to bol život bez zázrakov, skutočných kamarátstiev a šťastných koncov?

Prečítajte si viac o predstavení TU.

Do súťaže budú zapojené iba správne odpovede zaslané cez priložený formulár. Pred zapojením do súťaže si prosím prečítajte Štatút súťaží sdeťmi.com

Hráme o 2 x 2 vstupenky na predstavenie Rozprávka o šťastnom konci 27.4.2019 o 10:00 v historickej budove SND.


Trvanie súťaže: od 15.2. 2019 - 21.2. 2019

Vyhodnotenie súťaže: 22. 2. 2019

Výhercovia:

  • Andrea Kováčová
  • Zuzana Masarovič

Srdečne blahoželáme!

Napíšte komentár