25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Princezná a dráčik

03.10.2018 Autor: Maria Bodnarova, Foto: Magic Box
Termín: 24.10.2018 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora
princezna

Zdroj: Magic Box

Od tvorcov seriálu Máša a medveď prichádza na plátna kín nová krásna rozprávka.

Keď sa princezná Barbara prechádza tajnými komnatami zámku, nájde čarovnú knihu. Začne v nej listovať a kniha ju prenesie do krajiny zázrakov, kde zažije neuveriteľné dobrodružstvá a stretne čarovné, rozprávkové bytosti. Barbara sa tu spriatelí s roztomilým dráčikom, s ktorým sa vyberú na dobrodružnú cestu – nájsť kúzelné zrkadlo. Práve to ju dokáže spojiť s jej dávno stranenou mamičkou, ktorá princeznú i jej otca kráľa dávno opustila. Barbara je odhodlaná zistiť pravdu o svojej minulosti a vyriešiť záhady celého zámku.

Originálny názov: Принцесса и дракон
Krajina pôvodu: Rusko
Žáner: animovaný, rodinný, komédia
Dĺžka:  75 min.
Formát:  2D
Jazyková verzia: slovenský dabing
Prístupnosť: všetky vekové kategórie
Réžia:  Marína Neefedová
V slovenskom znení:  Lenka Košická (Kráľovná), Martin Kaprálik (Arry), Ivo Gogáľ (Strýko drak), Frencien Bauer (Smarty), Pavol Topoľský (Baltazár), Vladimír Kobielsky (Kráľ), Dávid Hartl (Swifty), Peter Krajčovič (Jolly), Roman Ferienčík (Draghosa) a iní


Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Mima 21.10.2018, 16:44

    Vyslala som manžela s 5-ročnou dcérkou. Dcérka len povedala, že sa jej to páčilo (ísť do kina je pre ňu zážitok sám pre seba). Manžel strašne skritizoval, vraj si to mám niekedy za trest pozrieť. Nakreslené pekne, ale inak rozvláčne, nudné, chýba tomu myšlienka, dej, gradácia. Vykradnuté motívy z Nekonečného príbehu. Od tvorcov Mášy a medveďa sme rozhodne čakali viac.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár