20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

ZOO Kontakt - najväčšia kontaktná zoologická záhrada na Liptove

Autor: ZOO kontakt, Foto: ZOOkontakt.sk
Adresa:Tatralandia, Liptovský Mikuláš Telefón:+421 919 220 760 E-mail:info@zookontakt.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

ZOO KONTAKT vás srdečne pozýva do kontaktnej zoologickej záhrady kde sa môžete stretnúť so zvieratkami v bezprostrednej blízkosti.

  • Už vám na hlave sedel papagáj?
  • Držali ste niekedy v náručí nosáľa?
  • Skúsili ste niekedy zodvihnúť "polmetrovú" suchozemskú korytnačku?
  • Viete akú huňatú srsť majú ovečky?
  • Hladkali ste niekedy malého somárika?

Nie? Tak príďte a zažijete s nami oveľa viac.

Cenník vstupeniek do Zoo Kontakt:
  • dieťa do 1 roku - vstup zdarma
  • osoba staršia ako 1 rok - 7,00 EUR
    (potrebné preukázať dokladom totožnosti, napr. kartička poistenca)
Otváracie hodiny:
  • na objednávku denne od 9.00h do 18.00 hod. posledný vstup o 17.00 hod.
  • vstup každú celú hodinu

Návštevu je možné skombinovať aj s návštevou Motýlej záhrady v Liptov Aréne. Nájdete nás v Liptovskom Mikuláši, pri aquaparku Tatralandia.

Mapa: N 49° 6′ 16″ E 19° 34′ 21″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Katarina 20.08.2016, 20:27

    Ludia su zaujaty uz len preto, lebo sa im nedostalo toho co si zaplatili. Bola som v zoo a nechala som tam domaceho milacika a som uplne stastna, ze sa dostal do takejto novej rodiny.Majitel je skvely a ma zvieratka strasne rad aj ked si zaujatci to iste mysliet urcite nebudu ale vsetci sme ludia a aj ty su nevyspitatelny a uz vobec nie zvieratka.Zoo kontakt je supeeer konecne nieco nove na Slovensku inac by ste si siahli iba na mackuuuu a psa

  • Katarína 18.08.2016, 20:06

    S návštevou sme boli spojní.Deti nadšené, personál sa venoval len nám. Možno sme mali šťastie, že nebolo veľa ľudí.Chýba akurát nejaký bufet a WC.

  • Eva 17.08.2016, 11:59

    pacilo sa nam, zvieratka tam chovaju od mladat, tak boli na ludi zvyknute, urcite pojdeme znova

  • marcela 02.08.2016, 21:33

    To co som zazila v ZOO uz nikdy v zivote by som tam nesla.Zvierata trpia,velke vstupne ziadne obcerstvenie no katastrofa neodporucam nikomu navstivit tuto ZOO iba ludom ktory terorizuju zvierata

  • MK 24.07.2016, 16:42

    VSETCI TU PISETE ZE DRAHE VSTUPNE, ALE VIETE AKA JE NAROCNA STARISTLIVOST O ZVIERATKA?UZ LEN POTRAVA PRE NICH JE DRAHA.

  • Zuzana 27.06.2016, 20:07

    Dobrý deň,
    zoo by sa mala premenovať na bezkontaktnú

  • jana 24.06.2016, 22:37

    Chcem sa s Vami podeliť o zážitok, ktorý vo mne a mojej trinásťročnej dcére zanechal veľmi trpkú skúsenosť. Už rok počúvam od známych, o novej ZOO pri Liptovskom Mikuláši. Počula som o tom aj v rádiu a dokonca som si to čítala aj na internete, že ide o kontaktnú ZOO, kde naše deti sa majú možnosť dotknúť zvieratiek a dokonca ich aj chovať. Tak sme sa jedného dňa vybrali aj my do ZOO. To čo ma tam čakalo do konca života nezabudnem. Bol to šok, lebo som videla týranie zvierat v priamom prenose. Hovorí sa, že v cirkuse zvieratá trpia ale toto bolo horšie, ako cirkus. V tomto prípade sa nedá vôbec hovoriť o zoologickej záhrade. V tejto takzvanej ZOO sú zvieratá v drevených volierach na priamom slnku a o priblížení sa k prirodzenému prostrediu sa nedá hovoriť vôbec. Ten smútok v očiach tých zvierat, to bolo niečo čo sa nedá opísať. Od detstva som vyrastala v prostredí, kde sa chovali domáce zvieratá a viem, ako má vyzerať zdravé a spokojné zviera. Najhoršie bolo pre mňa pozerať sa na ľudí, ktorí si vôbec neuvedomovali, že zvieratá trpia, išlo im iba o to, aby sa ich dieťatko odfotilo s nejakým zvieratkom, alebo ho pohladilo. Tie malé deti to ešte nechápu, ale ich rodičia by si mali uvedomiť, že ide iba o biznis a nie o zvieratá. To, že utrpenie a smútok sme mali v priamom prenose pred sebou a nikto sa nad tým nepozastavil mi je veľmi ľúto. Kde je v tomto prípade ochrana zvierat a kde sa v nás vytratil súcit a zdravý úsudok pred atrakciou.......................? Rodičia, keby mali záujem priblížiť dieťatku svet zvierat tak by mali isť na farmu, kde sa snažia ľudia vytvoriť pre zvieratá prirodzené prostredie, je tam o zvieratá dobre postarané a zároveň si môžu kúpiť pre dieťa aj zdravé domáce výrobky!

  • Milan 19.06.2016, 22:30

    Pre umytie rúk stačí na recepciu do Tatralandie. Tam sa dá zakupit i nejaká voda. Ak idem do kontaktnej ZOO a nemam vodu na pitie a vlhcene obrusky, asi som nepripravená a nie je to problém pre ZOO. Ale negatívne názory sú fajn, aspon ostatní budú na to mysliet a zamyslia sa pred cestou. Budme radi, že má nikto snahu urobit čosi užitočné a mestské rozmaznané detičky zistia, že slepice nerastú v obchodákoch jak je tomu v UK.

  • Božena 23.05.2016, 20:13

    Čítam tu samé kladné hodnotenia, ale mňa ZOO nenadchla. Vysoké vstupné, žiadne zľavy pre deti ani dôchodcov. Kontaktná, znamená, že detičky zvieratká vyhladkávajú, krmia atď, jediný zdroj vody pracovníčka po tom, ako si niekto nabral vodu do fľaše, zalepila a označila "mimo prevádzky". Kde umyť ručičky, ak ste sa nevyzbrojili vlhčenými utierkami? Žiadny bufet s vodičkou ani iným občerstvením. My sme sa zabudli vyzbrojiť a tým pádom sme trpeli smädom a hladom a to bol v sobotu poriadny úpek.. Stačilo.

  • monika istokova 20.05.2016, 14:21

    dobry prosim vas chceme navšťiviť kontaktnu zoo u vas mam syna vozickara ako to je u vas z cenami a info ,podrobnosti poprsim kde sa nachadza pri com to je aby sme trafili k vam dakujeme

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár