19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

ZOO Kontakt - najväčšia kontaktná zoologická záhrada na Liptove

Autor: ZOO kontakt, Foto: ZOOkontakt.sk
Adresa:Tatralandia, Liptovský Mikuláš Telefón:+421 919 220 760 E-mail:info@zookontakt.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

ZOO KONTAKT vás srdečne pozýva do kontaktnej zoologickej záhrady kde sa môžete stretnúť so zvieratkami v bezprostrednej blízkosti.

  • Už vám na hlave sedel papagáj?
  • Držali ste niekedy v náručí nosáľa?
  • Skúsili ste niekedy zodvihnúť "polmetrovú" suchozemskú korytnačku?
  • Viete akú huňatú srsť majú ovečky?
  • Hladkali ste niekedy malého somárika?

Nie? Tak príďte a zažijete s nami oveľa viac.

Cenník vstupeniek do Zoo Kontakt:
  • dieťa do 1 roku - vstup zdarma
  • osoba staršia ako 1 rok - 7,00 EUR
    (potrebné preukázať dokladom totožnosti, napr. kartička poistenca)
Otváracie hodiny:
  • na objednávku denne od 9.00h do 18.00 hod. posledný vstup o 17.00 hod.
  • vstup každú celú hodinu

Návštevu je možné skombinovať aj s návštevou Motýlej záhrady v Liptov Aréne. Nájdete nás v Liptovskom Mikuláši, pri aquaparku Tatralandia.

Mapa: N 49° 6′ 16″ E 19° 34′ 21″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Monika 20.09.2019, 21:36

    Ak chcete vidiet tyranie zvierat tak je to to prave miesto. Vtaci uviazani za nohy, zvierata bez prirodzeneho ukrytu, zoo bez stromov, zle zvolene miesto. Do toho stale otravovanie navstevnikmi. Bolo mi tych zvierat naozaj luto. Je smutne ze niektori ludia ryzuju na bezmocnosti zvierat a este s nasou podporou co im za to platime. Ked budeme navstevovat take miesta bude sa v tom dalej pokracovat. Ja sa uz toho nikdy nezucastnim .

  • Beata 20.07.2019, 23:30

    Ukážka, čoho sú ľudia schopní pre peniaze urobiť. Celý deň stresované zvieratá v horúčavách bez možnosti zaliezť do úkrytu. Zajace spolu samce, gravidně samice, celé dni naháňajú deti. Na šelmy sa ani pozerať nedá. Utrápené. Zamyslel sa niekto, odkiaľ berú stále nové mláďatá? Odpovedali mi, že zosúkromných chovov, čiže množiarní. Ani náhodou to nie sú zvieratá zachránené, musia byť od mala zvyknuté na ľudí. Ako asi skončia, keď už nebudú atraktívne pre platiacich návštevníkov? Nepodporujme týranie zvierat.

  • Michael 12.07.2019, 18:00

    Tak ako odznelo nižšie, ide o týranie zvierat, nedá sa na to pozerať. Kompetentné orgány by si na to mali posvietiť.

  • Eva 10.07.2019, 10:52

    Neodporúčam!!! Katastrofa, boli sme tam keď bolo veľké teplo - zvieratá sa nemajú kde skryť - neskutočne trpia, sú priam uvarené na slnku.

  • Beata 25.04.2019, 11:24

    Dnes 25.4. sme chceli navštíviť ZOO pri Tatralandii, ale aké bolo naše sklamanie, keď sme si prečítali, že je zatvorené až do júna a že majú otvorené v Jakubovanoch. Na stránke ZOO v Jakubovanoch sme sa dočítali, že je trvalo zatvorené a na stránke v Liptovskom Mikuláši nebola zmienka o zatvorení. Zbytočné sme sa prehnali hore dole...nakoniec sme išli do Jakubovan, lebo že vraj tam robia vstupy iba na objednávky. Prečo sa neaktualizujú stránky, keďže veľa ľudí si zisťuje dostupnosť cez Vrbové stránky??

    • SDEŤMI.com 08.06.2019, 18:35

      Ďakujeme za upozornenie, opravíme aj na našich stránkach. Bohužiaľ nie je v našej moci všetko mať aktuálne, preto sa vždy potešíme, ak nás niekto na chybu upozorní.

  • Nikoleta Boďová 01.04.2019, 11:53

    Ja som tam este nebola ale toto leto sa chistame. Minuli rok tam boli moji švagrovci a hovorili ze to bol krasny zazitok. A nieje uplne prauda co pisala pani o par komentarov predomnou ze tam tie zvierata trpia, nemaju vybeh a ze su mnozene zamerne. Po vecsine su tam zachranene zvierata prave z mnoziarni a ppdobne. A ked mate v jednom vibehu samca a samicu tak ako nehnevajte sa ale je logicke ze maju sex:-) a aj ked som tam este nebola robi mi tam moja dobra kamaratka pd ktorej viem ze su tam zachranovane zvierata ktore by vo vacsine pripadoch vo volnej prirode uhinuli! A mate praudu ze je to mozno drahsia zalezitost ale uvedomte si ze su to dive zvierata ktore si len tak u nas v hore nepozriete a nieto este pohlatkate. Nikto vam nekaze chodit tam desat krat do roka. Pre male deti a milovnikov zvierat staci raz a je to zazitok na celi zivot.

  • Zuzana Golisová 06.01.2019, 21:41

    Odporucam

  • Petra 02.01.2019, 12:39

    Nám sa páčilo, pekný zážitok, hladkať leva, tigra. Len dosť drahé vstupné.

  • Kristína 28.12.2018, 14:17

    NEODPORUCAM. Ludia nechodte tam a nepodporujte toto neskutocne utrpenie zvierat. Zvierata tam maju zle podmienky,a navyse ako by bolo vam keby vas chcel v kuse niekto hladkal? Nemaju tam ziaden osobny priestor,v kuse ich niekto vyrusuje chce sa fotit hladkat..neskutocne. Aj detom treba vysvetlit,ze sa tam tie zvieratka maju velmi velmi zle. Majitel to robi tak,ze mnozi tigre levy a pokial su este maciatka trapi ich v kontaknej zoo,a ked su velke predava alebo ich odklada do dediny jakubovany. Za tuto cenu co stoji tato zoo sa mozte previezt do zoo nyiregyhaza v madarsku a vyjde vas to rovnako aj s benzinom pomaly. A taka zoo ze padnete do kolien :) milujeme zvierata ale tyranie zvierat nepodporujeme,nerobte to ani vy.

  • Lucia 16.08.2018, 13:21

    Cena vobec nezodpoveda kvalite, MAXIMALNE PREDRAZENE!!!!
    12€/osoba od 1.r ??? WTF!!! (Kontakt zoo + motyli zahrada)
    A pritom nie vsetky zvierata su spristupnene pre deti od 1r!!! (Nad 120cm, nad 140cm, od 18r)
    Urcite sa sem nevratim!
    A motylia zahrada ? Iba par druhov motylov a to je vsetko. NIE DAKUJEM!
    Typicke slovenske! Zhrabnut kopec penazi a to je vsetko!
    VELKE SKLAMANIE!!!

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár