24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Donovalkovo - hlavné mesto detí

Autor: Annie, Foto: donovalkovo.sk
Adresa:Mistríky 467, 976 39 Donovaly Telefón:+421907 814 692 E-mail:donovalkovo@donovalkovo.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Už vieš, čím chceš byť, kým si malý?

Nečakaj, kým budeš veľký. Príď do Donovalkova a v hlavnom meste detí sa staň nebojácnym hasičom, ktorý zažehná každú pohromu, šikovným bankárom, ktorý zráta všetky úspory, či odhodlaným lekárom, ktorý vylieči tisíc a jednu chorobu.

Mestečko a minifarma naučí malých všakovaké dospelácke kúsky. Vyskúšajú si nie len množstvo rôznych povolaní, ale aj aké to je starať sa o mini zvieratká a šoférovať podľa ozajstných pravidiel cestnej premávky.

Interaktívny areál pre rodiny na Donovaloch víta deti od 2 rokov, aby prežili deň plný zábavy a tvorivosti. Detské mestečko je tvorené domčekmi, ktoré sú ako ozajstné dospelácke verzie, no všetko je v nich pripravené presne na mieru pre malých objaviteľov. Okrem budov a zariadenia sú pripravené aj autentické kostýmy pre dokonalý zážitok. Zábavu v Donovalkove koordinujú animátori a deti naučia ako natankovať, čo robiť v prípade požiaru, ako narábať s peniazmi, ako separovať odpad, ako samostatne nakupovať a veľa iného.

Donovalkovo má svoju minifarmu so zvieratkami, ktoré čakajú na malých farmárov, ktorí ich prídu napojiť, nakŕmiť a dobre sa o ne postarajú. Ďalšou dominantou hlavného mesta detí je dopravné ihrisko. Že vaša ratolesť ešte nemá vodičák? Nevadí! Práve v Donovalkove sa priučí pravidlám cestnej premávky a ten svoj prvý tu aj získa.

donovalkovo1Aktivity v Donovalkove:
  • nájdete tu 23 domčekov, ktoré sú reálnou zmenšeninou skutočných domčekov, skutočného mestečka. Interaktívny areál pre rodiny na Donovaloch víta deti od 2 rokov, aby prežili deň plný zábavy a tvorivosti. Detské mestečko je tvorené domčekmi, ktoré sú ako ozajstné dospelácke verzie, no všetko je v nich pripravené presne na mieru pre malých objaviteľov.
  • okrem budov a zariadenia sú pripravené aj autentické kostýmy pre dokonalý zážitok. Zábavu v Donovalkove koordinujú animátori a deti naučia ako natankovať, čo robiť v prípade požiaru, ako narábať s peniazmi, ako separovať odpad, ako samostatne nakupovať a veľa iného..
  • elektrické autíčka a pretekársky okruh
  • minifarma - lamy alpaky, malé koníky, oslík, kozička, či zajačiky.

V pokladni obdržíte náramok na ruku, ktorým sa preukážete pri vstupe do mestečka. Bez náramku umiestneného na ruke nie je možný vstup.
Pokiaľ je náramok na ruke nepoškodený, je platný celý deň a môžete sa opakovane vrátiť do mestečka v rámci daného dňa.

V prípade, že rodič nechce navštíviť Donovalkovo, môže ostať na našej terase pri bistre PATTY, ktorá sa nachádza pri vstupnej bráne.

 

MINO0017

 

Mapa: N 48° 52′ 35″ E 19° 13′ 56″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Viera M. 23.11.2018, 22:29

    Mile, pekne, drahe, male.....vsetko sa plati navyse. A preco platia rodicia? Malemu sa pacilo....

  • Zuzana 08.01.2018, 14:25

    Je to síce pekné, ale malinké za tú cenu, a samozrejme pre viacdetné rodiny finančne veľmi náročné. Vhodné skôr pre menšie deti.

  • Nika 21.12.2017, 14:24

    zábava pre deti super, horšie sú natom dospelácke peňaženky :)

  • Anka 14.12.2017, 14:35

    Veľmi pekné, len drahééééé....deti si prídu na svoje, dokonca aj oteckovia hlavne pri riadení autíčok :-)

  • Jana Dirgová 04.12.2017, 13:16

    Môj syn sa tam vedel neskutočne pohrať. Veľká spokojnosť. Odchádzal s plačom, že tam chce ešte ostať. Nabudúce, prídeme tam hneď ráno, pri otvorení a odídeme až večer, keď budú zatvárať. Domčeky sú úžasné, len nech to vybavenie v domčekoch vydrží. Páčilo sa nám, že sa dali ešte zapožicať aj kostými za rozumnú cenu - syn teda behal ako policajt. Neskutočne si to užil.

  • Pali 04.11.2017, 18:01

    Veľmi pekné, škoda, že keď sme my boli malí, také možnosti neboli.
    Ja som si dal pivko a ani sa mi nechcelo odísť.
    Manželka išla medzitým s kámoškou prevetrať naše nové BMW, tak som si oddýchol.

    Prídeme zasa.

  • Lenka Kovácsová 31.10.2017, 15:58

    Myslela som si že sa s dcérou pôjdeme pozrieť ale keď som videla cenník prešla ma chuť. Aby sme dospelí platili vstupné keď sa idú hrať deti a ešte také vysoké? To je celé slovensko. Všade vidia len peniaze a nerobia nič poriadne pre ľudí. A hlavne keď čítam iné komenty veľmi rýchlo som si to rozmyslela. Radšej jej spravím domček na záhrade.

  • Monika 01.09.2017, 19:21

    Veľmi pekné, ale maličké. Vhodné skôr pre menšie deti tak max. do 7 rokov. Súhlasím s tým, že niekto na tom chce rýchlo zbohatnúť :-(. Tiež mi príde divné, že rodič musí platiť vstupné, pritom rodič z toho celého nemá absolútne nejaký zážitok.
    Deťom sa páčilo aj si to užili, ale za vstup + povoezenie autíčkami a krmivo pre zvieratká sme zaplatili vyše 50e tak to je fakt dosť! Za pár domčekov..., z ktorých sú možno tak 3-4 také zaujímavejšie a dá sa v nich pohrať a tie boli aj vždy obsadené, ostatné by som ešte na mieste majiteľov vybavila nejakými tématickými hračkami a doplnkami (napr. do policajnej stanice, nejaké obušky, plácačky, detské putá a pod.)
    Zvieratiek tiež máličko pár kúskov, len aby teda nejaké boli, ale výbeh mali celkom slušný.
    Na môj vkus animátorov tam bolo až príliš veľa, a ten animačný program teda nestál za veľa, zažila som keď obchádzala animátorka s deťmi všetky domčeky, to čo im k tomu povedala, by som im ja osobne vedela aj zaujímavejšie a obšírnejšie porozprávať.
    A z hľadiska bezpečnosti, tým, že moje deti sú už trocha väčšie tak mne tie kopce nevadili, ale takému 1-1,5 ročnému dieťaťu určite môžu robiť problém.
    Videli sme, deťom sa síce páčilo ale vrátiť sa už nevrátime.

  • Martin 29.07.2017, 21:39

    Nam sa pacilo, aj ked to, co sa tu pise je pravda. Ale na zaciatok davam palec hore a verim, ze sa z chyb poucia a v dalsej sezone bude mestecko podstatne bezpecnejsie a menej chaoticke. Drzim palce a v auguste sa pridem pozriet na zmeny :0)

  • Branislav Kollar 29.07.2017, 15:59

    Rovnako neodporúčam. Platí každý aj sprievod. Také slovenské. Vstup sice na celý deň, ale jeden dospely tam sotva vydrzi s dieťaťom nejak extra dlho a vymenit sa nemôžu. Maximálne neodporúčam. Restika strasna, prepalny olej cítiť už z parkoviska. Niektoré stoly nie su schopní ani len vyrovnať do roviny a sú z kopca. Fakt nechápem systém vstupného, ktoré je viazané na každú osobu a nie na dieťa, čo je bežné v každom normálnom podobnom detskom zariadení. Dospelý sa tam nejde zabaviť, ale ide sa zabaviť dieťa. 9€ je pritom dosť veľa. Nikdy viac.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár