24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Feng Shui ZEN hotel Tri Studničky

Autor: Claudinka, Foto: TMR
Adresa:Demänovská Dolina 5, 03101 Liptovský Mikuláš Telefón: +421 44 547 8000-2 E-mail:info@tristudnicky.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Prvý Feng Shui ZEN hotel na Slovensku

Všadeprítomná pozitívna energia a pohoda hotela Tri Studničky**** v Demänovskej doline bola odborne ohodnotená špecialistom na čínske učenie Feng Shui a potvrdená certifikátom. Feng Shui je učenie staršie viac ako 4000 rokov a poskytuje návod, ako žiť v harmónii s prírodou a ako získať pocit well-being tam, kde prebývame. Základná myšlienka hovorí o tom, že sme ovplyvňovaní všetkým okolo nás – farbami, materiálmi, tvarmi a rôznymi energetickými poľami.

Boutique hotel Tri Studničky v Nízkych Tatrách je klenotom ponúkajúcim nezvyčajnú atmosféru s náznakom lákavej prestíže odlišujúcim sa od masy iných. Vychutnajte si luxus v príjemnej forme vďaka unikátnemu spojeniu hrejivého tepla domova, typickej atmosféry horskej chaty, rozmaznávajúceho komfortu najlepších mestských hotelov a vynikajúcej kuchyne.

Feng shui priestory hotela ideálne pre relax

V Troch Studničkách je už pôvodné architektonické riešenie vysoko kvalitné a je základom pre priaznivé prúdenie energie „čchi". Priestory hotela sa nesú v znamení elementov kameň, drevo, kov – meď a ich originálne použitie v interiéri sprevádza hostí každým krokom. Ideálna je aj poloha hotela pri zurčiacom potoku Demänovka, pretekajúcim z nízkotatranských hôr cez obe Demänovské jaskyne. Piatym elementom vytvárajúcim pohodu je oheň v krbe. Ten je dominantou vstupnej haly a spríjemňuje aj mnoho apartmánov. Odborník na Feng Shui so 14-ročnými skúsenosťami a absolvent viacerých škôl Feng Shui, Peter Kulich, zhodnotil Tri Studničky slovami: „Systematická, niekoľkoročná empatická práca vedenia a tímu hotela v kombinácii s kvalitou prostredia celého zariadenia vytvára sama o sebe tie správne energie, ktoré klient zariadenia vníma ako „tu je to veľmi príjemne", „tu sa cítim dobre". Vyladenie celého priestoru podľa Feng Shui metódy kompasu a metódy deviatich lietajúcich hviezd rešpektuje jeho individualitu, pôsobí nenápadne, častokrát až neviditeľne. „Výsledkom procesu v hoteli Tri Studničky je esteticky a energeticky vysokohodnotné prostredie ideálne na relax, oddych, zotavenie a dovolenku,"zhodnotil Kulich.

Inovatívna wellness gastronómia so zameraním na zdravie

V našej hotelovej reštaurácii si môžete dopriať zdravé wellness raňajky, ale aj menu s dôrazom na lokálne bio suroviny, blahodarne pôsobiace na zdravú životosprávu a duševnú pohodu. Dary regiónu, ako huby, ryby, bylinky a lesné plody, si návštevníci našej reštaurácie môžu vychutnať v nezvyčajných inovatívnych kombináciách. Hotel dbá aj na pitný režim svojich hostí a v rámci ZEN konceptu ponúka výber bio ovocných štiav, elixír z drahých kameňov alebo aj špeciálne namiešanú čajovú zmes Tri Studničky. Obľúbenou aktivitou je čínsky čajový rituál, ktorý hostia môžu zažiť vo wellness centre.

ZEN wellness pobyty a aktivity

V duchu hľadania harmónie sú v hoteli pripravené aj ZEN wellness & spa procedúry na rozmaznávanie tela a duše. Masáže a telové ošetrenia uvoľnia telo i myseľ, vychádzky do okolia a spoznávanie lokálnych krás a darov lesa nabijú božskou energiou.
V hoteli Tri Studničky máme pre našich hostí aj aktuálnu ponuku ZEN aktivít.

Služby pre pre rodiny s deťmi:

  • detský kútik
  • internetový kútik
  • detské menu v reštaurácii vo forme omaľovánky
  • deti do 6 rokov ubytovanie zadarmo
  • deti do 12 rokov na prísteľke s 50% zľavou
  • požičovňa spoločenských hier

Poloha hotela

Hotel Tri Studničky má ideálnu polohu v strede Slovenska. Nachádza sa na začiatku Demänovskej doliny, iba 6 km od Liptovského Mikuláša a diaľnice D1, rovnako len 6 km od celoročného strediska Jasná, Nízke Tatry. Hotelovým hosťom je k dispozícii privátny skibus, minibus spájajúci hotel s horským strediskom.

Od najbližšieho letiska Poprad je vzdialený 40 minút autom po diaľnici D1, 2,5 hodiny od letiska v Krakowe a 3,5 hodiny od letiska v hlavnom meste, Bratislave.

 

Mapa: N 49° 1′ 47″ E 19° 34′ 21″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Aja 06.01.2021, 11:38

    Krasny adults friendly hotel, ak chcete klud od detskeho kriku urcite odporucam. Jedinou chybou tychto hotelov v Jasnej je poloha hned pri ceste. Ale okna maju dobre, hluk nejak vyrazne neprenika. Za nas spokojnost. Dobre tam aj varia.

  • Iva 02.01.2021, 15:05

    Určite prídeme znova. Moderný hotel.

  • Zuzana 26.11.2020, 14:38

    Nneskutočný wellness v prírode. Lehátka aj sauny vonku a ten potok na schladenie no hneď by som sa vrátila.

  • Lucia 23.11.2019, 10:39

    Škoda že sa už neda isť s detmi bolo tam super

  • ľudka 16.12.2017, 21:23

    pekný výlet v prírode

  • Peter S 07.12.2017, 08:58

    Odporucam

  • Ingrid 04.12.2017, 19:39

    výborné služby, výborná strava , krásne prostredie

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár