26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Kam s deťmi v Nitre a okolí, keď prší

Autor: Petula
Adresa:Nitra a okolie Telefón:- www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Prší, fúka sneží a vy neviete kam s deťmi v tomto nečase? Ako rodičia často riešime, že zlé počasie nám pokazí výlet do prírody, či iný program. Preto sme pre vás pripravili prehľad tipov na miesta v Nitre a okolí, kde môžete s deťmi tráviť čas za každého počasia. Zábava, oddych, poznanie či zážitok. Všetko nájdete tu :)


CHATEAU APPONY

Miesto dýchajúce históriou v krásnom prostredí s kvalitnými gastro a wellness službami
Miesto: Oponice (24 km od Nitry)

opony2

Zdroj: Chateau Appony

 

Kaštieľ v Oponiciach je výnimočné miesto neďaleko Nitry, ktoré si určite pridajte na zoznam vašich výletov. Spravte si exkurziu po historickej Apponyiovskej knižnici, kde sa budete cítiť ako vo filme. Dajte si chutný obed v prostredí kaštieľa. Oddýchnite si v kvalitnom wellness, odkiaľ sa vám priamo z bazéna naskytne panoramatický výhľad do parku. Zahrejte sa v saunách. Počas krásneho počasia určite neobíďte ani prechádzku v parku. Malých návštevníkov poteší nový detský kútik, rodičov nové fitness centrum a terasa. Ideálne miesto, kam vziať rodinu či priateľov na výlet za každého počasia.

Viac o Chateau Appony >>


DETSKÉ DIVADELNÉ PREDSTAVENIA

Kultúrny zážitok, za ktorým sa oplatí vrátiť
Miesto: Nitra

divadlo

Zdroj: Staré divadlo v Nitre

Deti budú žasnúť nad krásnymi a pútavými predstaveniami, prepracovanou scénou a kostýmami. Všetko pripravené tak, aby potešilo detské oko, zaujalo a prinieslo skutočný zážitok. Predstavenia sú už dnes pripravované tak, aby upútali aj najmenšieho diváka.

Viac o aktuálnych predstaveniach: Staré divadlo K. Spišáka >>Nové divadlo >>


DETSKÉ CENTRUM A KAVIAREŇ MOTOLINO

Oddych pre rodičov a zábava pre deti v príjemnom prostredí
Miesto: Nitra - Čermáň

5019f250 a4ea 467c 9d65 ae500466c0b1

Zdroj: Motolino


Motolino nie je štandardné detské centrum, na ktoré ste zvyknutí z nákupných centier. Okrem súkromia, vysokej bezpečnosti a kultúrnych podujatí pre deti, Vás prekvapí útulnými priestormi a širokými možnosťami. V interiéri nájdete okrem preliezokšmykľaviek aj odrážadlá pre menšie aj väčšie detičky, guľôčkový bazén, spoločenské hry, trampolínu, množstvo hračiek, stavebníc a veľa iného. Rodičia si vychutnajú kvalitné talianske espresso, ochutené latte, či čokoládu „Lyra“. Okrem kvalitného alka či nealka tu nájdete aj pochutiny v podobe tortičky z tradičnej Nitrianskej tortárne. Počas pekného počasia si užijete priestrannú a ohradenú terasu plnú zelene, množstvo preliezok, šmykľaviek, trampolíny, skákacie hrady, odrážadlá, motokáry, pieskovisko i detský bazénik.


UNIVERZITNÉ VIVÁRIUM SPU

So zvieratkami a o zvieratkách
Miesto: Nitra

varan

Zdroj: FB Univerzitné Vivárium SPU

Ak milujú vaše deti zvieratká, určite by ste v Nitre nemali obísť ani Univerzitné vivárium SPU. Zvieratká uvidíte v úplnej blízkosti a dokonca máte šancu sa ich aj dotknúť, či nakŕmiť ich v rámci komentovaného kŕmenia každú nedeľu.

Viac o Viváriu >>


CINEMAX

Kino, kde si vychutnáte dokonalý zvuk a pohodlie
Miesto: Nitra

cine

Zdroj: cinemax.sk

Kiná CINEMAX sú členmi európskej siete kín EUROPA CINEMAS, čo zaručuje bohatý výber európskych filmov. Majú pohodlné kreslá a disponujú najnovšími zvukovými a obrazovými technológiami.Všetky sály sú digitalizované a tipy na nové filmy či rozprávky nájdete aj u nás :)

Viac o CINEMAX >>


Wellness & Relax Palárikovo

Načerpajte novú energiu a nechajte sa rozmaznávať
Miesto: Palárikovo (35km od Nitry)

palarikovo

Zdroj: Wellness & Relax Palárikovo

Načerpajte novú energiu v útulnom prostredí Wellness & Relax Palárikovo. Deti sa vyšantia v bazéne s atrakciami, rodičia zrelaxujú v saunách, pri masáži či s drinkom v aqua bare. Pokojne vezmite rodinu aj na víkend a ubytujte sa v moderných rodinných izbách. Nezabudnite navštíviť reštauráciu s kvalitnou ponukou Á la carte jedál. Pri koláčiku na terase počas pekných dní môžete sledovať deti pri hre v parku, kde je aj detské ihrisko. Rodinná zábava môže pokračovať hrou bowlingu, ktorý je súčasťou komplexu.

 


RUŽOVÁ CUKRÁREŇ NITRA

Vychutnajte si koláčik v rodinnej cukrárni
Miesto: Nitra - Krškany

Ruzova final

Zdroj: Ružová cukráreň Nitra

Máte s deťmi chuť na poctivý koláčik? Vyberte sa do útulnej rodinnej cukrárne a vyberte si zo širokej ponuky čerstvých koláčikov - rôzne druhy francúzskych zákuskov, klasických zákuskov a šľahačkových zákuskov. Rodičov isto poteší výborná káva Ebenica. Hneď pred cukrárňou pohodlne zaparkujete, čo isto oceníte nielen pri posedení, ale aj ak si idete vyzdvihnúť koláčiky či tortičku na oslavu, či pre vašu návštevu.


PONITRIANSKE MÚZEUM

Zasýťte hlad detí po informáciách a nových vedomostiach
Miesto: Nitra

Vystava Zivot v lesnych a vodnych biotopoch

Zdroj: Ponitrianske múzeum v Nitre

 

Zaujímajú sa vaše deti o zvieratá, či históriu? V Ponitrianskom múzeu v Nitre si rodiny s deťmi najviac obľúbili výstavu Život v lesných a vodných biotopoch, ktorá je sprístupnená po celý rok. Deti si preparáty rýb, vtákov a cicavcov môžu pozrieť zblízka, čo je v prírode priam nemožné. Už aj najmenší návštevníci si vďaka nej budú vedieť zvieratká lepšie zapamätať a rozpoznať. 

Viac o Ponitrianskom múzeu >>
a o aktuálnych výstavách >>


KRAJSKÁ KNIŽNICA KAROLA KMEŤKA V NITRE

Začítajte sa s deťmi  do stále nových príbehov
Miesto: Nitra

kniznica2

Zdroj: Ivana Budayová


Všetkých malých milovníkov kníh isto potešíte návštevou v knižnici. V detskom oddelení nájdete toto útulné miesto, kam radi chodia rodičia s deťmi a čítajú si alebo pozerajú knižky. Nie je vždy treba kúpiť novú knižku, stačí sa registrovať v knižnici a kedykoľvek siahnuť po novej knihe v knižnici.

Viac o knižnici >>

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Mária Sivová 22.12.2022, 23:18

    Naozaj hodnotné voľnočasové zážitky pre deti.

  • Anna 22.12.2022, 11:41

    Cinemax topka

  • Kristyna 13.12.2022, 23:49

    Odporúčam relax centrum v Palarikove.

  • Misko 06.12.2022, 23:30

    Cinemax v Nitre odporucam.Cistota v kine a dobry zvuk

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár