29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Kde a ako usporiadať detskú oslavu v Košiciach?

Autor: Zuzka
Adresa:Košice a okolie Telefón:- E-mail:info@sdetmi.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:
Kam s detmi cez 1

Zdroj: freepik.com

 Ako naplánovať a pripraviť skvelú detskú oslavu,  na ktorú budete vy aj vaše dieťa rado spomínať? Skúste to s profesionálmi! 

 

Helium King - všetko pre vašu oslavu 

Top dovolenky 700x400 px 20

Zdroj: heliumking.sk

Helium King je firma, ktorá sa postará o to, aby sa vaše detské oslavy a párty konali bez problémov. Ponúka vhodné a cenovo dostupné party produkty, helium, balóniky, dekorácie a doplnky pre každú výnimočnú životnú událosť s doručením v nasledujúci deň. 
Pri organizovaní detskej oslavy musíme myslieť na veľa detailov, ktoré z nej vytvoria tú najlepšiu párty, na ktorú budú mnohí ešte dlho spomínať. Nakúpiť všetky drobnosti a nájsť všetko, čo si predstavujete a chcete môže byť náročne. Nemusí to tak však byť, ak zavítate do Helium King, kde nájdete naozaj všetko, čo na takú výzdobu potrebujete ...balóny, sviečky, servítky, taniere, poháre, slamky, dokonca aj prestierania a menovky. 
Všetky detaily tak budú perfektné a oslave nebude nič chýbať. Služby Helium King oceníte okrem osláv aj v období karnevalov. Pripravená je bohatá ponuka masiek rôzných zvieratiek, povolaní,rozprávkových alebo filmových postáv, pre menšie aj väčšie deti. Dokonca si tu nájdu masku aj dospelí.

Viac info na heliumking.sk 


Detičkovo, miesto kde pre vás zorganizujú krásnu oslavu.

5 2

Zdroj: detickovocafe.sk

Hľadáte v Košiciach miesto na usporiadanie detskej oslavy, kde sa Vaše deti zabavia a vy sa nebudete musieť o nič starať? Tak už nepremýšľajte a príďte navštíviť Detičkovo. Prečo?
Detičkovo ponúka kreatívny priestor pre deti od 0-10 rokov, kde sa deti nudiť nebudú, pretože je pre nich pripravené dvojpodlažné interiérové ihrisko s trampolínou, množstvo hračiek a bohatý animačný program . A nebudú chýbať ani veselí maskoti. Atmosféru dotvorí výzdoba podľa Vašich predstáv .
Ani s pohostením si nemusíte robiť starosti. V Detičkove vieme pripraviť teplé či studené bufety, koláčiky a pochutiny podľa Vášho výberu.
U nás všetko vybavíme za Vás, vy len pozvete svojich hostí, zabavíte sa a deti si odnesú super zážitky!

Viac info a objednávkový formulár na detickovocafe.sk >>


Let's Smile - tvoríme krajšie zážitky

Dovolenky 2 700x400 5

Zdroj: letssmile.sk

 

Lets Smile je agentúra, ktorá ponúka služby pre všetky vekové kategórie s cieľom, aby Vaša oslava bola nezabudnuteľná.  Naši animátori zabezpečia nekonečnú zábavu pre deti aj dospelých. Všetkých zabavíme rôznymi hrami, pomaľujeme tváre podľa želania alebo naši šikovní animátori vytvarujú krásne zvieratká z balónov. Pre najmenších máme v ponuke detský kútik a šľapacie autíčka. Detičky si môžu zatancovať mini disco spolu s našimi maskotmi a animátormi na známe interaktívne pesničky. 
Môžete si prenajať rôzne nafukovacie atrakcie a maskotov, čo ocenia najmenší oslávenci. Teenegerov zaručene poteší fotobúdka, či zábavný fotokútik.
Zabezpečíme výzdobu, občerstvenie, pozvánky a oslavu Vám vieme aj zvečniť prostredníctvom nášho fotografa, či kameramana.

Viac info na letssmile.sk 


Steam Factory - akčná a originálna oslava

16

Zdroj: Steam Factory Košice

Hľadáte originálny priestor na oslavu pre Vaše deti a teenegerov?
Máme pre Vás tip - Steam Factory. Steam Factory je najväčšie športovo-zábavné centrum na východnom Slovensku, ktoré sa nachádza v nákupnom centre OC Optima v Košiciach. Ponúka  množtvo aktivít a atrakcií pre všetky vekové kategórie. A v tomto centre ponúkajú skvelý priestor
pre nielen detskú, ale aj teenegerskú párty.  Zabezpečíme aj pohostenie, výzdobu, či  maskotov.
Zabavia sa všetci a nudiť sa tu určite nebudú!

Viac info na steamfactory.sk 


Maškrta, ktorá nemôže na oslave chýbať -  domáca zmrzlina

Dovolenky 2 700x400 6

Zdroj: sdetmi.com

Ak milujete zmrzlinu tak ako my, nemôže chýbať, ani na vašej oslave. Pripravte si ju doma sami úplne jednoducho a rýchlo. Postačí vám na to len zopár surovín. Doma vyrobená zmrzlina je zdravšia a tak si ju môžu bez obáv vychutnávať aj vaše detičky.  Prinášame až 11 receptov na domácu zmrzlinu. 


Hravko - Materské centrum

Screenshot 20230309 103518 Facebook 1

Zdroj: MC Hravko

Hravko je novootvorené materské centrum v Košiciach.
Ponúka aj aj priestor na organizovanie detských osláv, počas ktorých sa detičky môžu zabaviť v  herničke. 

Viac info >>

 

Napíšte komentár