27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Familypark už otvoril sezónu 2024!

12.03.2024 Autor: MS, PR správa
Termín: 31.03.2024 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora

Čoskoro sa dočkáte! Najväčší zábavný park Rakúska v burgenlandskej obci St. Margarethen dňa 23. marca znova otvára svoje brány pre malých i veľkých.

FamilyPARK WildSwing Querformat Web

Zdroj: Familypark.at

V novej sezóne sa hostia môžu tešiť na niekoľko noviniek: Konvoj veteránov v úplne novej podobe bude od roku 2024 premávať na inom mieste pod názvom Konvoj v dubovom lese (Eichen-Convoy). Na pôvodnom mieste Konvoja veteránov nájdete novú atrakciu Azurgo: na hojdačke, ktorá vás vynesie do vzletných výšok, si môžete vychutnávať veľkolepý výhľad na okolie. Príďte túto novinku vyskúšať hneď v apríli 2024!

Novým zovňajškom sa môže popýšiť aj Rozprávkový les. Rôzne scény z rozprávok môžu návštevníci parku obdivovať v budúcnosti v novej podobe.

FP Gotterblitz cGural Druck2

Zdroj: Familypark.at

Zábava pre celú rodinu

Viac ako 31 atrakcií, ihriská a preliezky v štyroch s láskou navrhnutých tematických celkoch sú zárukou perfektného výletu pre celú rodinu. Rýchla jazda na horských dráhach, veselé vodné atrakcie či nostalgické kolotoče – vo Familyparku si prídu na svoje všetci! K „hviezdam“ parku patria horské dráhy Blesk bohov a Potkaní mlyn, najväčšia vodná šmykľavka v Rakúsku Bobrí hrad i žartovná Jazda na prasiatkach. Na Leonardovom lietajúcom stroji si užijete fantastický výhľad na Neziderské jazero a môžete sa dokonca točiť okolo vlastnej osi! Vo Familyparku vás čaká toľko objavov, že na jeho návštevu by ste si mali vyhradiť celý jeden deň!

Oldtimer convoy

Zdroj: Familypark.at

Tip na podujatie

Počas troch dní, od 30. marca do 1. apríla, sa o skvelú veľkonočnú zábavu postarajú veľkonočný zajko osobne, kocúr Filippo a veselí akrobati na chodúľoch. Tešiť sa môžete na chvíle mágie s naším kúzelníkom i veľa sladkých prekvapení. Vo veľkonočnej hádankovej súťaži môžete vyhrať fantastické ceny. Takže na miesta – pripraviť sa – pozor – a hop do Familyparku!

Veľká noc vo Familyparku: 30. marca - 1. apríla od 10:00 do 18:00 h

FP Apfelflug c Martin Matula Druck02

Zdroj: Familypark.at

Sezóna 2024 

23. marca – 3. novembra
Presné otváracie hodiny nájdete na www.familypark.at

Ceny

Denný lístok od 3 rokov: od 34 euro v online shope*
Deti do 3 rokov: zdarma
*Cena sa líši podľa zvoleného dátumu návštevy

Všetky informácie o parku a jeho novinkách nájdete na www.familypark.at
Lístky sú k dispozícii od polovice februára na https://www.familypark.at/ticketshop/

Napíšte komentár