27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Tri Šišky

Autor: Claudinka, Sponzorovaný obsah
Adresa: Piešťanská 3, OC MAX a Arbória, Trnava Telefón:+421 908 168 954 E-mail:kontakt@trisisky.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Tri Šišky vznikli, lebo sme chceli v Trnave vytvoriť priestor, aký nám tu chýbal. Miesto, kam môžu prísť rodiny s deťmi, kde nájdu mnoho aktivít a zábavy. Kde si môžu dať dobrú kávu s koláčikom a stráviť spolu čas v príjemnom prostredí. U nás nájdete rôzne kurzy pre detičky už od 3 mesiacov, aktivity pre vašich drobcov, ale aj pre vás rodičov. Okrem pravidelných kurzov organizujeme rôzne prednášky, kreatívne workshopy, kurzy prvej pomoci deťom či rôzne posedenia, napr. s detskou psychologičkou.

Medzičasom sme sa rozrástli už na tri miesta v Trnave:

  • ten najväčší s kaviarňou nájdete na Piešťanskej 3 pri Tescu
  • okrem toho cvičíme s detičkami aj v OC MAX (Ferka Urbánka 11) a v Arbórii (Novomestská 6), kde nájdete tiež naše kurzy Baby Balance, Pohyb Hrou či Tanči, tanči.
3 sisky logo

Zdroj: Tri Šišky

Pravidelne u nás prebieha aj predpôrodná príprava, kde sa dozviete naozaj kopec potrebných informácií, ktoré vás pripravia na váš dôležitý deň. Taktiež u nás nájdete cvičenie pre tehotné, či čerstvé mamičky s gynekologickou fyzioterapeutkou.

Vieme usporiadať aj malé a veľké detské oslavy. Pripravíme malé oslavy pre pár detí počas dňa, aj veľké narodeninové párty pre 30 ľudí. Na oslavu pripravíme všetko, ako má byť. Čerstvé, svieže a podľa vašej chuti.

Zoznam všetkých našich aktivít a kurzov nájdete na našich stránkach trisisky.sk a tiež všetko aktuálne na našom FB a Instagrame.

Tešíme sa na vašu návštevu.

Napíšte komentár