28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Plavecká škola Feddy Prešov

Autor: Zuzka
Adresa:Plavecká škola Feddy Termín: 28.04.2024 a ďalšie Telefón:0902 575 215 E-mail:plavaniepo@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:
IMG 3042 1024x501

Zdroj: plavaniepresov.sk

Plavecká škola Feddy Prešov zabezpečuje komplexnú výuku plávania detí všetkých vekových kategóri a v ponuke má skupinové kurzy,  individuálnu výučbu plávania a kurzy pre školy a škôlky.

Skupinové plavecké kurzy pre deti od 4 do 12 rokov

Kurzy prebiehajú v malých skupinkách, pričom maximálny počet detí na jedného trénera sú 4. V prípade zdokonaľovanie kurzu maximálne 6 detí na inštruktora. Výhodou skupinového kurzu je vzájomná motivácia detí. Deti sú rozdelení do skupín podľa zručnosti.

Čo sa vaše deti naučia

  • zoznámenie sa s vodným prostredím – cit vo vode, dýchanie do vody, správna
  • poloha tela na vode – splývanie, znakové a kraulové nohy, znakové ruky, znak
  • kraulové dýchanie a ruky, kraul
  • prsiarske nohy a ruky, prsia
  • zdokonalenie štýlov znak, kraul, prsia

Deti sa hrajú rôzne hry, ktoré smerujú k plaveckým technikám. Cieľom hier je odbúrať stres z vody. Hlavne je to, že čo sa naučia počas hry nepovažujú za povinnosť. Lovenie hračiek, skoky do vody, šípky, súťaženie – aby sa naučili vyhrávať, ale aj prehrávať, naháňačky, amatérske vodné pólo, …

Termíny kurzov: 

  • Aquapark Delňa Prešov:  Jesenný kurz   18.09.2023 -  19.01.2024
  • SPŠ Strojnícka Prešov:    Jesenný kurz   03.10.2023 -  02.02.2024

Individuálne hodiny plávania

Individuálna výučba plávania pre Vaše dieťa, alebo pre Vás pod dohľadom kvalifikovaného trénera. Výhodou individuálnych kurzov je osobitný prístup k plavcovi.  Medzi výhody patrí aj možnosť zvoliť si termín jednotlivých lekcií po dohode s inštruktorom.Výučba prebieha na bazéne Mirka Nešpora alebo v Aquaparku Delňa.  Cena nezahŕňa vstup účastníka do bazéna.

Cena súkromnej hodiny (60 min. hodina/tréner): 1 osoba/20,-€
Dlhodobá akcia cena: 170,- € / 10 hodínový balík pre 1 osobu

Kurzy pre školy a škôlky

Učíme plávať aj skupiny žiakov materských a základných škôl. Neváhajte nás kontaktovať, podľa vašich požiadaviek pre vás vypracujeme nezáväznú ponuku plaveckého kurzu. Potrebujeme základné informácie ako počet výukových hodín (5 alebo 10 hodín), počet účastníkov kurzu, vek účastníkov kurzu, názov školy (škôlky), kontaktná osoba, email, telefonický kontakt.Bližie informácie ohľadom termínov, cien poskytujeme mailom.

Prihlasovanie prebieha:

Napíšte komentár