29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

AbrFabr

Autor: Zuzka

logoabrfabrvajce

Adresa:AbrFabr, Bratislavská 31, Žilina Telefón:0917 637 873 E-mail:ahoj@abrfabr.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Vstúpte do sveta príbehových, interaktívnych diek od Abrfabr a objavte 7 rozprávok v 3 jazykoch a zvukovej AudioDeke. AbrFabr je dizajnový obchodík, ktorý Vás spolu s deťmi vtiahne do sveta rozprávok.

Vitajte v kúzelnom svete fantázie! 

Zvedavé deti tvoria príbehy plné fantázie!
Čo keby sme vám povedali, že existuje úplne nový, vzrušujúci spôsob hrania a vzdelávania, ktorý deti nielen zaujme, ale aj rozprúdi ich kreativitu a fantáziu?  Vstúpte do sveta príbehových, interaktívnych diek od Abrfabr! Zvedavosť je neprekonateľná sila, ktorá poháňa ľudský vývoj od nepamäti. U detí je táto vlastnosť zvlášť výrazná, pričom zvedavosť tvorí základ pre rozvoj ich osobnosti. Svedčí o tom aj výskum, ktorý naznačuje, že zvedavé deti majú väčšiu pravdepodobnosť rozvoja komplexnejších kognitívnych schopností.

Vzdelávanie cez zvedavosť?
Nové technologické trendy prinášajú inovácie aj do sveta hier a vzdelávania. Interaktívne deky, ktoré kombinujú hru a vzdelávanie, sú výborným nástrojom na podporu fantázie a zvedavosti detí. Príbehové deky môžu interaktívnym spôsobom zahŕňať deti do príbehov a kreatívnych úloh, čím rozvíjajú ich zručnosti a fantáziu.

20231020 141959 druhe

Zdroj: abrfabr.sk 

Vstúpte do éry moderného vzdelávania s našimi interaktívnymi dekami! Spojenie hry a vzdelávania ponúka pre deti dobrodružnú cestu plnú príbehov, fantázie a kreativity. Pomocou aplikácie AbrFabr ( voľne stiahnuteľnej na AppStore aj GooglePlay) sa deti prenesú do virtuálneho 3D sveta, kde sa učia slovíčka v cudzom jazyku a vypočujú si audio rozprávku nahovorenú aj slovenskými, či českými hercami. Jednu z rozprávok nahovoril aj známy herec Roman Pomajbo.

Zvedavosť je kľúčovým prvkom pri formovaní osobnosti a budúceho úspechu detí. Rodičia, učitelia a celá spoločnosť majú zodpovednosť podporovať túto zvedavosť. Vedecké dôkazy nám jasne ukazujú, že investícia do rozvoja detí v tejto oblasti, môže mať pozitívny a trvalý vplyv na ich život a prínos pre spoločnosť ako celok. Interaktívne deky predstavujú moderný spôsob, ako podporiť fantáziu a zvedavosť, posúvajúc tak vzdelávanie na novú úroveň. Každý z nás môže hrať rolu v podporovaní týchto malých objaviteľov, ktorí nám môžu priniesť nové nápady a inovácie do budúcnosti..

DSC 9453 dlhy siroky bistro 24

Zdroj: abrfabr.sk

Fantazíjny svet od AbrFabr tvoria: 

  • Príbehové deky: príjemné a hrejivé interaktívne deky, ktoré kombinujú hru a vzdelávanie. K dekám je pribalená aj postavička v podobe hlavného hrdinu danej rozprávky.
  • Príbehové vankúšiky - sú len obyčajné vankúšiky, sú to prínehoví a zábavní spoločníci 
  • Piknikové príbehové deky -  skvelé deky s príbehmi, vhodné do exteriéru, kde spodná časť deky je izolovaná proti vlhkosti a chladu.
  • Detské príbehové tričká - zábavné a zároveň poučné tričká s animáciou 

  • Hracia molitanová kocka  - oživí každú detskú izbičku a slúži nielen na sedenie, ale aj ako hracia plocha pre rôzne hry.
  • Detské lehátko -  rozprávkové detské ležadlo z bukového dreva je polohovateľné, pevné a bezpečné.  

Príbehové deky AbrFabr: Nový spôsob hier a vzdelávania detí.

Kliknite si na náš e-shop a vyberte deťom nového rozprávkového kamaráta. TU >>

unnamed

Zdroj: abrfabr.sk

IMG 7348

Zdroj: abrfabr.sk

 

 

 

 

Napíšte komentár