27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Aqua baby klub Mobik

Autor: Claudinka
Adresa:Ružinovská 10, 820 07 Bratislava - Ružinov Telefón:0904 977 007 E-mail:mobik@mobik.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Aktívne a spoločne strávený čas s Vaším dieťatkom je to najlepšie, čo mu môžete dopriať. Príďte si k nám užiť lekcie "plávania", ktoré sú plné hry, spevu, zmysluplných aktivít podporujúcich zdravý rozvoj detí a radosti z pobytu vo vode. Máme pre Vás k dispozícii množstvo výučbových plaveckých pomôcok vhodných aj pre najmenších, certifikovaných inštruktorov a individuálny prístup ku každému dieťatku.

Nepraktizujeme signálové zanáranie

Riadime sa filozofiou, že ponorenie dieťaťa by nikdy nemalo byť nútené alebo riadené dospelými. Používame preto strednú cestu ako pristupovať k plávaniu dojčiat. Hlavným cieľom tejto metódy je predstaviť dieťaťu vodu pomocou rôznych úchopov a polôh, avšak vždy s hlavičkou nad vodou.

Plávame v súkromných priestoroch

V Aqua baby klube Mobik máme pre Vás pripravené veselé priestory prispôsobené deťom. Bazén je vyhradený výlučne pre našich klientov a nie je dostupný verejnosti. Z toho dôvodu vieme zaručiť čistotu vody, ktorá je aj spolu s jej teplotou dôsledne kontrolovaná na dennej báze.

Čo všetko pre Vás v Aqua baby klube Mobik pripravujeme?

Organizujeme kurzy “plávania” dojčiat, batoliat a detí v predškolskom veku od 4 mesiacov do 6 rokov.  Pre detičky vytvárame stimulujúce podmienky, aby učenie prebiehalo hravou a hlavne nenásilnou formou. Staršie deti (cca od 4 rokov) môžu u nás absolvovať kurzy predplaveckej prípravy a tie skúsenejšie môžu vyskúšať aj kurzy mermaidingu (plávanie ako morská víla či delfínik s monoplutvou). Niekoľkokrát do roka otvárame aj kurzy baby masáží, na ktorých sa maminky naučia, ako správne masírovať bábätko tak, aby sme mu pomohli v psychomotorickom vývoji, uľavili pri bolestiach bruška, či skrátka len vyjadrili lásku a blízkosť pomocou jemných masážnych ťahov. V auguste tiež organizujeme Letnú plaveckú škôlku (denný plavecký tábor) pre deti od 4 do 8 rokov. V Mobiku nám je veru veselo počas celého roka :-)

Bonusy

Všetky detičky u nás po skončení kurzu plávania dostávajú personalizovaný diplom. V každom jednom kurze máte tiež možnosť využiť služby profesionálnej fotografky, ktorá zachytáva momenty z plávania priamo vo vode počas lekcie. K dispozícii máme aj malý oddychový bazén (výrivku), ktorý môžete využiť po každej jednej lekcii. No a veľkým bonusom je, že u nás si môžete nahradiť každú jednu riadne odhlásenú lekciu až do 1 roka od dňa odhlásenia. 

Doprajte u nás deťom zdravý pohyb vo vode, podporte jeho psychomotorický vývin a hlavne si vychutnajte krásne spoločné chvíle.

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Mária 14.06.2023, 16:38

    V Mobiku je super, krásne a veselé priestory, lekcie plné spevu, čistá voda v bazéne a top inštruktorky :-) Chodíme tam už dlhšie a vždy sa na lekcie tešíme. Urcite odporucam!!! Pre nas je to top aktivita :-)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár