27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Baby Club Žabka - plávanie detičiek od 4 mesiacov

, Foto: Baby Club Žabka

30761603 9329 429B ADE7 65A3A7D5073A

Adresa:Internátna ulica 24 Telefón:0904 256 099 E-mail:info@babyclubzabka.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Baby Club Žabka- detské certifikované plavecké centrum

 

Plávanie v slanej vode

Veľa plaveckých jasličiek na Slovensku bohužiaľ využíva priestory wellness centier a iných verejných bazénov s čisto chlórovou dezinfekciou vody pre baby plávanie. Preto sme sa rozhodli investovať a postaviť bazén určený len pre deti tak, aby vyhovoval hygienickým nárokom dojčiat a batoliat. Rozhodnite sa kde, v čom a s kým plávate s vašimi detičkami.

Plávame v detských priestoroch BABY CLUB ŽABKA, kde máme bazén so slanou vodou, pridávame do nej soľ z jadranského mora, ktorej koncentrácia je o trošičku nižšia ako ľudská slza, preto deti neštípu očká. Slaná voda v našom bazéne priaznivo pôsobí na citlivú detskú pokožku a dýchacie cesty,a preto baby plávanie v takto upravenej vode môžu navštevovať aj detičky s problémovou pokožkou uvoľňuje dýchacie cesty, mikročastice soly sa naviažu na hlieny v dýchacích cestách a tým napomôžu aby sa hlien rýchlejšie dostal von z nošteka a neukladal sa v prínosových dutinách.

Je to veľkou výhodou najmä ak detičkám začínajú vychádzať zúbky, vtedy je zvýšená hlienotvorba a dýchacie cesty sa upchávajú. Prítomnosťou v slanej vode sa hlien uvolní a nezateká. Kvalita vody spĺňa všetky hygienické normy a požiadavky pre plávanie dojčiat, batoliat a predškolákov. Voda v našom bazéne je ešte špeciálne dezinfikovaná aj UV lampou, Bazén sa výhradne používa na inštruktážne plávanie dojčiat, batoliat a predškolákov, nie je prístupný verejnosti!

Kurzy plávania pre deti od 4 mesiacov do 6 rokov

Mesačné kurzy plávania v pravidelných termínoch s možnosťou výberu:

  • Malý kurz 1x do týždňa- 4 lekcie
  • Veľký kurz 2x do týždňa- 8 lekcií 

Privátna lekcia

Lekcia určená indviduálnej výučbe pre jedno dieťatko, kedy sa inštruktorka venuje výhradne len jemu. Vhodné najmä pre detičky s oslabenou imunitou, alebo pre detičky, ktoré potrebujú špeciálne individuálny prístup. Privátnu lekciu môžu využiť aj rodičia, ktorí chcú byť obaja v bazéne so svojou ratolesťou.

Ukážková lekcia plávania

 Vyberte si to najkvalitnejšie pre vaše dieťatko. Príďte na ukážkovú hodinu, radi vám všetko ukážeme a vysvetlíme.

Rodinné plávanie

Pripravili sme pre Vás dlho očakávanú službu pre rodinky s deťmi. Ako využiť dni nepriaznivého počasia s malými deťmi vhodne a najmä zdravo? Vyskúšajte si spolu s vašimi deťmi rodinné plávanie.

  • zdravým pohybom v bazéne  s morskou vodou s teplotou 30-32°C
  • otužovaním a pobytom v infrasaune
  • správnym vybitím energie detí vo veľkej herni
  • a zdravou vitamínovou bombou v našom baby bare

To všetko môžete využiť v podobe rodinného plávania, prenajatím nášho bazéna len pre Vás.

V cene prenájmu je bazén a infrasauna. V bazéne ste len vy a vaše ratolesti, inštruktor je pri bazéne ako dozor. Maximálny počet dospelých osôb v bazéne je 4, podmienkou je min. 1 dieťa na 2 dospelých. Do bazéna môžu ísť len deti do veku 6 rokov nakoľko je bazén určený pre plávanie dojčiat, batoliat a predškolákov.

Baby infrasauna

Po každej odplávanej lekcii mate možnosť využiť našu infrasaunu. V infrasaune využívame ako tepelný zdroj infra žiarenie, ktoré má rovnaké účinky ako slnko. Absorbcia tepla preniká do hĺbky tela až 4 cm a ovplyvňuje tým regeneračné a liečebné procesy. Infračervený tepelný systém veľmi účinne detoxikuje organizmus a lieči celé telo pri teplotách 35°C až 40°C, preto je infra sauna najvhodnejším spôsobom aj pre najmenšie deti. Účinkuje na zlepšenie imunity dieťaťa, prekrvuje organizmus a tým zvýši prívod krvi a kyslíka k bunkám tkanív, dôjde k urýchleniu regeneračných a liečebných procesov a k vyplavovaniu nepotrebných odpadových látok metabolizmu.

Baby bar žabka

Pre spríjemnenie chvíľ s Vašimi drobcami môžete využiť po každej odplávanej lekcii našu herňu s baby barom bez obmedzenia doby pobytu. Vhodné na aklimatizáciu najmä v chladnejších mesiacoch. V herni sa deti môžu pohrať a vy si môžete oddýchnuť a ponúknuť sa našimi prírodnými produktmi baby baru. Mimo Vašej lekcie je herňa spoplatnená 1€/ 1 dieťa.

Baby bar ponúka:

  • rôzne druhy káv
  • smoothie, ovocné šťavy z čistého ovocia alebo zeleniny
  • pravé ovocné a musli mliečne koktaily
  • osviežujúce nápoje na prírodnej báze bez konzervantov a umelých prísad
  • pečená bagetka s oblohou

Profesionálne fotenie detí pod vodou

Ponúkame Vám možnosť zväčšenia krásnych momentov vašich detí pod vodou v našom “mokrom” ateliéry. Je to vhodné pre detičky, ktoré zvládajú bezproblémové potápanie, po konzultácii s inštruktorkou. Prihlásiť sa môžete u nás osobne, alebo telefonicky. Fotenie sa robí vždy v sobotu pri nazbieraní dostatočného počtu detičiek. Môžete si vybrať z ponúkaných balíčkov fotiek, ktoré dostanete napálené na CD. Fotky sa začnú upravovať,až po zaplatení zálohy ( 50% z ceny balíčka)

Fyzioterapeutické vyšetrenie dieťaťa od narodenia do 6 rokov 

Objednajte sa na vyšetrenie psychomotorického vývoja Vašeho dieťatka u fyzioterapeutky- baby špecialista. Zhodnotíme priebeh vývoja dieťatka a v prípade potreby navrhneme vhodnú terapiu vychádzajúcu z fyzioterapeutických konceptov ( Bobath koncept, Vojtová metóda a iné)

Cenník - TU

Od kedy je najlepšie začať s dieťaťom plávať a prečo?

- v našom centre plávame od 4 mesiacov, ale dá sa začať kedykoľvek, nikdy nie je neskoro, radšej neskôr ako vôbec

- dieťa je na vodné prostredie prirodzene adaptované

- nemá strach

- telíčko má výbornú špecifickú hmotnosť

- podpora spontánnej motoriky, postupné, koordinované zapájanie svalov do pohybu podľa stupňa motorického vývoja

- správnou manipuláciou vo vodnom prostredí a zmenami ťažiska tela dieťaťa dochádza k ovplyvneniu hlbokých svaloch chrbta,ktoré sa pri bežných cvičeniach na suchu nezapájajú

- zvýšená aktivita dolných končatín zlepšuje črevnú peristaltiku

- základ citov, vzťahov a návykov na celý život

 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Veronika 23.12.2020, 22:51

    Chodili sme sem plávať, fajn miesto.

  • renata 24.11.2015, 20:13

    krasne priestory, sauna, vyborna voda, sikovne instruktorky a instruktor, plavame od 4 mesiacov a teraz ma dcera 4 roky, nemusime mat strach hodit ju do vody. Herna pre deti, kavicka pre rodicov alebo smoothie v bare su skvelým spestrením a miestom pre oddych po plávaní.

  • marianaBB 21.11.2015, 14:58

    Skvele priestory, instruktorky. Voda príjemna, uvitala som moznost sauny ale hlavne hernicku, kde mozete dietatko vklude nakrmit, zdrzat sa hlavne v pripade nepriazniveho pocasia aby dietatko nemuselo ist takmer hned z vody do dazda ci snehu.

  • Ing. Dušana Salenka, PhD. 21.11.2014, 00:03

    Milí personál, skvelá voda i sauna,útulný detský kútik. Odporúčam.

  • Turčanová Anikó 20.11.2014, 23:03

    Personál bol velmi milý a ústretový. Oceňujem príjemnú teplotu vody a rôznorodosť plaveckých pomôcok pre deti.

  • delfynka 12.12.2013, 17:31

    je tu super, deti si užijú. Voda je skvelá ako aj inštruktorka.

  • Katarina 29.11.2013, 18:52

    Baby club Zabka je uple super. Moja dcera to tam zboznuje. Boli sme na kurze 4x a nemozem povedat jedinu zlu skusenost. Personal je mili,profesionalni a velmi ustretovi. Atmosfera v bazene aj v herni je vzdy prijemna. Aj ostatni plavci su spokojni,co som sa rozpravala s inymi maminami. Voda v bazene ma prijemnu teplotu,sauna je velke plus a v herni vam lektorky postrazia deti,kym sa obleciete. Proste parada. Vrele odporucam.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár