09. 06. 2024 Stanislava

Najkrajšie darčeky pre učiteľov

Autor: Zuzka

Najkrajsie darceky pre ucitelov

Blíži sa dlho očakávaný koniec školského roka a to je skvelá príležitosť ako sa pani učiteľke, či pánovi učiteľovi poďakovať za celoročnú prácu. Chcete sa odlíšiť a okrem kvetov darovať niečo iné, ale neviete čo by to malo byť? Možno Vás inšpirujeme.  

 

Wellness Loveboxeo pre pani učiteľku

36455 wellness loveboxeo.70b.jpg.6e2b1

Zdroj: manboxeo.sk

Prekvapte ju darčekom plným vôní, vďaka ktorému sa bude cítiť ako doma v luxusných kúpeľoch. Prírodné mydlo, voňavé sviečky a šumivé makrónky do kúpeľa sa postarajú o to, aby zabudla na všetky starosti a naladila sa na prázdniny.

Čokoládové prekvapenie 

ucitelky lucne kvety

Zdroj: ameliaschokolade.sk

Hľadáte pre pani učiteľku osobnejší darček? Tak potom sú mliečne čokoládky od ameliaschokolade to právé pre Vás. Na obálku je možné pridať akýkoľvek popis alebo dokonca aj fotografiu, či obrázok. Samotné čokoládky sú famózne z pravej belgickej čokolády, bez pridaných farbív a prísad. V balení sú 4ks x 10g. Čokoládové prekvapenie, ktoré určite poteší každú pani učiteľku. :)


Porcelánový hrnček Čas na seba

cas na seba SK 1

Zdroj: bellarose.sk

Chcete zanechať vašej pani učiteľke hmotnú spomienku? Porcelánový hrnček z autorskej kolekcie Bella Rose s milým slovenským nápisom Čas na seba, bude pre ňu krásnym a elegantným darčekom. Bude jej vždy pripomínať, že chvíľky len pre nás,  sú veľmi  dôležité. Kvalitné spracovanie porcelánu a krásny tvar, ktorý dokonale padne do rúk. Týmto darčekom určite nič nepokazíte.


Arónia v mede - Zlatý nektár

zlaty nektar4

Zdroj: zlatynektar.sk

Chcete Vašej pani učiteľke na konci školského roka urobiť radosť a prekvapiť ju niečím netradičným?  
Arónia v mede  je sladkým a milým darčekom, ktorý poteší každého. Je to skutočná vitamínová bomba!  Neobsahuje nič iné, iba prírodné látky.  V ľudovom liečiteľstve to bola jedna zo „superpotravín." 
Chutná, zdravá a milá pozornosť. Navyše v darčekom balení! 


Kytica, ktorá vynikne medzi kvetmi pre učiteľov

kytica

Zdroj: chutnekytice.sk

Chceli by ste niečo naozaj originálne? Táto kytica určite vynikne medzi kvetmi pre učiteľov. Chutný, zdravý a estetický pôsobivý aranžmán určite prekvapí a poteší pani učiteľku či pána učiteľa. Vybrať si môžete z niekoľko desiatok kytíc, ktoré Vám vedia ochotne prispôsobiť, či už niektorý druh ovocia zmeniť alebo doplniť. Do kytice Vám vedia pridať meno pani učiteľky alebo akýkoľvek iný text.


Poukaz na pobyt, napr. v Tatrách:
Apartmán Mariana***, Nový Smokovec

Clip 27

Zdroj: apartmanik.sk

Nenechajte sa odradiť a skúste navrhnúť rodičom v triede spoločný darček na rozlúčku! Zakúpte napr. ubytovací poukaz, voucher na pobyt. Nielen, že pani učiteľka alebo pán učiteľ bude prekvapený, ale zároveň na vás budú spomínať aj počas leta :) 
V apartmáne Mariana Vám pripravia darčekový poukaz podľa Vašich predstáv (počet dní, text). Príjemné prostredie a oddych v srdci našich Vysokých Tatier si zamilujú. 

Dovolenku v Tatrách rezervujete cez apartmanik.sk


Zápisník na vtipné hlášky našich detí

olala

Zdroj: sdetmi.com 

Má Vaša pani učiteľka detičky? Tak tento zápisník určite ocení. Do tohto zápisníka si môže zaznamenávať výroky, brepty a skomoleniny slov svojich detí. Ku každému výroku si môžete zapísať meno, vek a miesto kde dieťatko zaperlilo.  Ak sa s pani učiteľkou lúči celá trieda, môže to byť Váš spoločný darček od celej triedy. Každý si spomenie na niečo vtipné čo počas rokov v škole zažil a spíše sa to do zápisníka spolu s venovaním. Pre pani učiteľku to bude krásna pamiatka a spomienka na vašu triedu. 

Zápisník vtipní hlášky našich detí kúpite na eshop.sdetmi.com


Darčeková poukážka 
Now Open Facebook Post Template with Abstract Golden Waves and Lines 3

Hľadáte špeciálny darček, ale obávate sa, že sa netrafíte do vkusu obdarovaného? V tomto Vám pomôže darčeková poukážka, ktorej majiteľ si darček vyberie sám a presne podľa svojho vkusu a záujmov.
Pani učiteľka alebo učiteľ určite ocenia darčekovú poukážku do kníhkupectva alebo drogérie. Poteší aj voucher do kina alebo divadla. 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Elena 22.06.2022, 09:03

    Jedlá kytica, mala veľký úspech :)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár