28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Detský kútik Coop Land

Autor: Laura , Foto: FB
Adresa:COOP LAND, Orechová 60, Dunajská Lužná Telefón: E-mail:katarina.pryponova1@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Detský kútik s kaviarňou je rodinný podnik v príjemnom, čistom prostredí. Kútik je zameraný na tých najdôležitejších - naše detičky. Je vhodný pre deti od 0 - 12 rokov. Stráženie detí bez rodiča od 4 rokov.

Nachádza sa tu detské interiérové ihrisko, detský bežiaci pás, detský stacionárny bicykel, veľa nádherných hračiek, ktoré pravidelne obmieňame.
V našej mini kaviarničke si môžte vychutnať výbornú, kvalitnú kávičku, dať si čerstvé chlebíčky, vínko: Mama potrebuje víno, Otec potrebuje víno, či domáce zákusky.

Organizujeme rôzne podujatia pre detičky (párty v džungli, pirátska párty, princezničkovská párty, párty na farme, mikulášska párty, vianočné posedenie, divadielka, stand up pre mamičky, kurzy yoga pre maminky s deťmi, večerné kurzy - yoga pre maminky, Projekt Zdraví rodičia, Make up pre mamičky s L' ART, kurz ANGLIČTINA HROU s Karin), ponúkame aj stráženie detí.
Organizujeme najlepšie detské narodeninové oslavy, podľa predstavy našich zákazníkov. Výzdoby na oslavy si šijeme a vyrábame sami. Snažíme sa využívať odpadové materiály, ktoré zrecyklujeme a dáme im nový život. 

Otváracie hodiny:
Pondelok - Nedeľa: 10.00-19.00
Cenník
  • 1 hodina (každá začatá hodina) v sprievode rodiča - 3Eur
  • 1 hodina (každá začatá) bez rodiča - 5Eur
  • Permanentka 10 hodín - 25Eur  

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Gabriela Krajciova 27.02.2020, 08:55

    Chodime do kutika, mame permanentky pre obe baby

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár