27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Centrum pre rodinu Trenčín

Autor: Simona, Foto: cprtrencin.sk
Adresa:Farská 12, Trenčín Telefón:+421 910 686 078 E-mail:info@cprtrencin.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Komunitná klubovňa Káčko pre všetkých pod hradnými múrmi v Centre pre rodinu Trenčín.
Počas prechádzky trenčianskym námestím by ste nemali vynechať zastávku v Centre pre rodinu. Pod farskými schodmi, hradnými múrmi, ponúka pre všetkých návštevníkov počas otváracích hodín komunitnej klubovne Káčko schladenie v nádhernej záhrade a zaujímavých priestoroch. 

Najmenší uvítajú detský kútik v štýle montessori, rodičov poteší káva či iný nápoj, ktorý si v tejto klubovni môžete dopriať za dobrovoľný príspevok. Staršie deti sa potešia stolnému futbalu, množstvu spoločenských hier, kníh, či hudobným nástrojom. Poleňošiť si môžete vo vnútorných priestoroch (pri horúčavách prirodzene vychladených na 25 stupňov), zimnej záhrade, či v záhrade, v ktorej nájdete tulivaky, lehátka, šmykľavku, hojdačku a záhradné náradie pre deti.

Počas školského roka môžete navštíviť množstvo podujatí (napr. divadielko pre deti na pódiu v záhrade), či aktivít (napr. tvorivé dielničky), ktoré Centrum pre rodinu organizuje. Viac info o programe a centre nájdete na našej stránke.

IMG 9627

Zdroj: cprtrencin.sk

Mapa: N 48° 53′ 39″ E 18° 2′ 29″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Miroslava Mitrikova 07.01.2023, 22:08

    Navštevujem s dcérkou CPR v Trenčíne, veľmi sa nám páčia rôzne aktivity napr. dielnicky, divadielka…prijjemna atmosféra, prostredie. V kazdom ročnom obdobi sa nám paci v záhrade, ktorá ma tiež svoje čaro.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár