29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Ako komunikovať jazykom lásky svojho dieťaťa - zážitkový workshop

02.03.2018 Autor: Externý prispievateľ, Foto: svetpodvedomia.sk
Termín: 08.03.2018 Mesto:Moldava nad Bodvou Zdroj:stránka organizátora

FOTO Co je laska

V živote existuje veľa oblastí, v ktorých dochádza k nedorozumeniam. Tou najrizikovejšou je nesprávny spôsob prejavovania lásky voči našim deťom.

Každý človek má svoj primárny JAZYK LÁSKY. Je to spôsob, akým najlepšie vnímame, že nás majú radi. Ak ste napr. typ, ktorého primárnym jazykom lásky je fyzický dotyk, veľmi pravdepodobne vám zamilované odkazy od svojej polovičky stačiť nebudú. Deti to vnímajú obdobne.

Je nesmierne dôležité, aby základom všetkých oblastí vývinu detí bola láska.
Ak našu lásku vnímajú ako pravdivú, trvalú a bezpodmienečnú, budú oveľa prirodzenejšie zvažovať a akceptovať naše výchovné návrhy.

Srdečne vás pozývam na ZÁŽITKOVÝ WORKSHOP, kde vaše životy a životy svojich detí obohatíte o nasledovné:

  • Lepšie pochopíte svoj a DETSKÝ SVET LÁSKY.
  • Zistíte, aký je primárny SPÔSOB, ktorým vaše dieťa prijíma a vyjadruje lásku.
  • UVEDOMÍTE si dôležitosť bezpodmienečnej lásky.
  • INŠPIRUJETE sa spôsobmi, ako vnímavo vyjadrovať dieťaťu lásku, o ktorú stojí najviac.

PRE KOHO JE TENTO WORKSHOP URČENÝ?

Pre KAŽDÉHO, kto sa chce inšpirovať, ako dávať lásku tak, aby to bolo pre dieťa zrozumiteľné: vítaní sú rodičia (budúci rodičia), učitelia, vychovávatelia, animátori, dobrovoľníci, starí rodičia, atď.

KTO VÁS BUDE WORKSHOPOM SPREVÁDZAŤ?

MARTINA MAGIC – profesiou kouč a srdcom mama. Som autorkou projektu „Koučingom k úspechom“. Mojím cieľom je preniesť koučovací prístup do výchovy a umožniť tak deťom niesť primeranú zodpovednosť a podporovať ich v samostatnosti a pozitívnom nastavení. Okrem iného sa venujem lektorovaniu, dvojjazyčnej výchove a organizujem akcie osobnostného rozvoja. Som presvedčená, že kľúč k svojím úspechom má každý z nás v sebe. Inšpirujem ľudí žiť život, po akom túžia. Viac informácií:

Tento workshop je zážitkový, pretože zažijete inšpiratívnu atmosféru s podobne zmýšľajúcimi účastníkmi. Dozviete sa nové pohľady na tému komunikácie s deťmi.

Koučovací štýl vedenia workshopu znamená, že vás počas celého večera budem sprevádzať aj ako kouč, t.z. budem vás inšpirovať prísť na svoje vlastné odpovede, premýšľať aj novými smermi a motivovať k činom, ktoré si naplánujete.

Cena 2 hodinového zážitkového workshopu:
20 Eur za osobu pri platbe vopred.

-> Registrácia na workshop je nutná <- mcbubumoldava@gmail.com

Počet účastníkov je obmedzený! Minimum je 12 (alebo 10 za vyšší poplatok), maximum 15. Dôvodom je individuálny prístup počas workshopu. V prípade neúčasti na workshope sa vstupné nevracia, môžete za seba poslať náhradu. Bonusom je dodatočná bezplatná konzultácia v trvaní 30 minút!

Workshop sa uskutoční 8. marca 2018 v čase od 16:30 – 18:30 v priestoroch MC BuBu (suterén polikliniky, ČSA 35, Moldava nad Bodvou).

Tešíme sa na vás!

Napíšte komentár