08. 05. 2024 Ingrida 18°C Prehánky

Vianoce s Mareenou

07.12.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 14.12.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

mareena6

Vytvorme ešte pár spoločných spomienok na 2017-ty. Radi by sme si pripomenuli dôležitosť tých, ktorí nás podporujú, pomáhajú nám budovať komunitu, dobrovoľníčia s nami alebo študujú v centre. Aj vďaka vám sa Mareena rozvíja, preto zahajujeme tradíciu spoločných Vianoc, počas ktorých vám budeme mať šancu osobne ukázať, ako si to ceníme.


Ak Mareenu ešte nepoznáte, príďte objaviť čo v centre Bratislavy vytvorila nielen pre cudzincov ale aj domácich. Oslávime úspechy tohto roka a prezradíme niečo z plánov na 2018-ty. A možno sa po tomto večeri pridáte a plány budeme mať spoločné.

Na programe však bude aj klasika – vyzdobíme spolu vianočný stromček ozdobami, ktoré si prinesieme alebo na mieste vyrobíme, vonku bude live varenie kapustnice a vnútri vianočné pečivo a iné dobroty. Viete, čo je to Ježiškové alebo šuhajdy? Chcete ostatným predstaviť váš región? Podeľte sa o vašu regionálnu špecialitu a pomôžte všetkým lepšie spoznať Slovensko prostredníctvom tradícií. Vy naopak spoznáte ako chutia Vianoce za našimi hranicami. 

Pripravujeme aj detský kútik, kde sa malí i veľkí budú môcť kreatívne zabaviť a dozvedieť sa, ako ľudia vo svete oslavujú Vianoce a Nový rok. Bude na nich čakať zásoba maľovaniek na túto tému a možno pri hre s rovesníkmi získajú aj informácie z prvej ruky.

Dátum: štvrtok, 14.12.2017 od 19.00 do 22.00 hod.
Miesto: Mareena, Lazaretská 32

Napíšte komentár