27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

MDD Na palube jednorožca

19.05.2017 Autor: Maria Bodnarova, Foto: BKIS
Termín: 04.06.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

18739728 10155209566361287 260431894497672167 n

Príďte príjemne a užitočne stráviť Medzinárodný deň detí do Sadu Janka Kráľa. Na palube jednorožca je pestré podujatie plné akcie a zážitkov, rôzny súťaží, sprievodných podujatí a vystúpení.


6. ročník podujatia „Na palube jednorožca“ sa koná v nedeľu 4.júna 2017 od 10:00 do 18:00 v Sade Janka Kráľa v Bratislave. 

Tento rok nad projektom prebral záštitu starosta MČ Petržalka pán Vladimír Bajan a starosta MČ Nové mesto pán Rudolf Kusý. MDD Na palube jednorožca, organizuje ako občianske združenie Moonlight camp v areáli Auparku a Sade J. Kráľa v Bratislave tento rok už po šiesty krát. Tento rodinný event je súčasťou projektu s názvom Na palube jednorožca a je zameraný na podporu nadaných detí zo sociálne znevýhodneného prostredia. 

Akcia MDD je určená pre širokú verejnosť, hlavne pre rodiny s deťmi a bude pred prázdninovým vyvrcholením šiesteho ročníka projektu Na palube jednorožca, teda kurzov herectva, kreativity a tanca. Zároveň bude prezentáciou rôznych organizácií, ktoré pracujú s deťmi a pre deti (Kultúrne zariadenia Petržalka, Vnímavé hračky, Materské centrum Budatko, Brick brick, Liga za duševné zdravie, Camp Wonderland) a organizácií, ktoré majú deti "pripraviť" na prázdniny! (Polícia, Hasiči, Vojaci, Horská služba, Slovenský červený kríž, Kynologická záchranná brigáda...). Na záver deti čaká tiež tortová vojna.

Počas dňa budú pre deti prebiehať rôzne workshopy, čitateľský kútik, piknik zóna, meranie zraku a tiež niečo pre dospelákov - budú môcť darovať krvičku priamo na akcii, kde bude mobilná jednotka z Národnej transfúznej služby SR. 

Deň ako z rozprávky

Deň detí bude prebiehať vonku aj vo vnútri. V Sade Janka Kráľa sa môžete tešiť na zábavný deň, kde spolu s ratolesťami zdoláte hneď 20 stanovíšť s atraktívnymi súťažami.  Okrem súťažného programu v Sade Janka Kráľa na vás čaká aj rozprávkovo-zábavný program v našom hlavnom átrium. Začíname o 11:00 hod. vystúpením Strýko Bazár a Krajina zázrakov, kde nebudú chýbať ani zábavné rekvizity na fotenie. Od 14:00 hod. vás zase rozosmejú Tárajko a Popletajka, počas detského predstavenia, ktoré potrvá až do 18:00 hod. Popoludnie bude navyše patriť tvorivým dielňam, témou budú balónové postavičky. 

Nezabudnite na registráciu

Predtým, ako sa s ratolesťami vyberiete súťažiť do sadu, nezabudnite sa u nás zaregistrovať. Stačí prísť do našej vstupnej haly medzi 10:00-14:00 hod. Pri registrácii deti obdržia hracie karty, do ktorých zbierajú pečiatky. Každé zdolané stanovište znamená jednu pečiatku – jedno písmenko. Na konci tak vylúštia tajničku, s ktorou sa môžu zapojiť do veľkého žrebovania o fantastické ceny. Stačí hodiť kartičku so zozbieranými pečiatkami do losovacieho boxu na mieste registrácie. Ceny stoja skutočne za to. Radosť rozdáme napríklad v podobe letu balónom, rodinného pobytu a mnohými ďalšími fantastickými cenami. Mená výhercov sa dozvieme cien o 17:00 hod., na pódiu so sprievodným programom. Podujatie v sade zakončí tá najväčšia penová párty.

Navyše, počas celého podujatia je nachystaný sprievodný program, v ktorom si nájde to svoje každý rodič so svojím malým pirátom i princeznou. Tešiť sa môžete na čitáreň, skákacie hrady, kreslenie na chodník, rôzne workshopy alebo piknik zónu a mnoho ďalšieho.

Kedy: 4. jún 2017, 10:00 -18:00
Kde: Sad Janka Kráľa

1mddjedno

 

Napíšte komentár