26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Rodinné centrum Dlháčik

, Foto: dlhacik.sk/
Adresa:ZŠ Majerníkova 60 , Bratislava 84105 Telefón:0949 503 444 (O2) E-mail:info@dlhacik.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Rodinné centrum Dlháčik je občianske združenie, ktoré v roku 2011 založili mamičky na Dlhých dieloch. Našim poslaním je vytvárať priestor pre mamičky s deťmi a ich rodinných príslušníkov. 

Pre deti ponúkame 3 herne, v ktorých nechýbajú hračky, knižky, odrážadlá, šmýkačky, bazén s guličkami, domček, tramplolína... a samozrejmosťou je aj prebaľovací pult a pohodlné kreslo na dojčenie, aby aj tie najmenšie detičky u nás dostali všetko, čo potrebujú.

Počas programu sú návštevníkom k dispozícii všetky priestory nášho rodinného centra okrem megaherne, v ktorej sa program odohráva a je vyhradená len pre účastníkov programu. Obmedzenie sa netýka tvorivých dielní.

Pravidelný program:

Baby Ball: viete prečo je vhodné začať cvičiť s bábätkom – dojčaťom alebo batoľaťom? Pohybová aktivita stimuluje a podporuje psychomotorický vývoj dieťaťa. Keďže je to v kolektíve 6 – 8 detí a mamičiek, podporuje aj psychosociálne zručnosti. Hravou formou s využitím rôznych pomôcok za sprievodu básničiek a pesničiek podporíte zdravý vývoj vášho dieťaťa.
Cvičenie pre mamy: Cvičenie, ktoré Vám dodá silu a zregeneruje unavený organizmus. Je určené hlavne mamám, ale zacvičiť si môže prísť každý. Je to mix štýlov - bodywork, kardio cvičenie, pilates a cvičenie na fitloptách.
Jazykové kurzy: Rodinné centrum Dlháčik Vám ponúka tieto jazykové kurzy: Kurz je určený pre rodičov na materskej dovolenke a ich ratolesti
Klubík Dlháčik: Pozývame Vás a Vaše deti do klubíka
Tančeko-spievanky: Čarovných 30 minút pre každé dieťa aj mamu. Kombinácia pesničiek, riekaniek a jednoduchých tančekov. Najviac sa tančeko-spievanky podaria, keď sa aktívne zapoja deti spolu s rodičmi. 

OTVÁRACIE HODINY HERNE A PROGRAM NÁJDETE TU

 

Mapa: N 48° 9′ 34″ E 17° 2′ 47″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Cleona 06.01.2020, 17:23

    Vyborne centeum, super ponuka podujati a kruzkou. Ocenujem hlavne podujatia ako sarkaniada, Dlhacik hlada poklad a pod.

  • Lina 31.12.2017, 19:00

    Pomohlo by keby v piatok to bolo otvorene dlhšie, inak chválim...

  • Kristína 07.12.2017, 11:14

    Super centrum, vyborne programy pre deti a mamy. Chodime tam radi

  • Jana 30.11.2015, 03:22

    Vyborne centrum, kvalitne zariadene, aj spravovane.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár