26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Stretnutie na tému Láskyplné vzťahy s deťmi

27.03.2017 Autor: Laura , Foto: liliumcentrum.sk
Termín: 28.03.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

1centurm

Vzťah dieťa - rodič ovplyvňuje celý náš život v najrôznejších situáciách, naše vzťahy s partnermi, v biznise či priateľmi. Vďaka nemu si dieťa nadobúda svoju sebahodnotu a sebadôveru. Na základe práce s našimi klientmi sa nám ukazuje, že väčšinou skončíme pri vzťahoch s ich rodičmi.

"Najprirodzenejšie, po čom človek v živote túži je milovať a byť milovaný, prijímaný a rešpektovaný"

Cieľom skupinových stretnutí je budovanie láskyplného vzťahu s deťmi. Každý z nás má šancu zmeniť svet. Ak zmeníme vzťah k našim deťom, urobíme tým dlhodobý a nesmierny zápis do sveta a ďalších generácií. Rodič má v moci mať krásny vzťah so svojim dieťaťom. Má silu dokázať to aj v náročných životných situáciách.

Dnešná rodina zažíva mnoho náročných situácii a mnohé z nich sú spojené s rozvodom a tým aj témami ako sú: zverením detí do starostlivosti matky či otca, striedavú starostlivosť, únos detí do zahraničia, rôzne súdne a exekučné spory, ktorými si prechádzajú nie len rodičia, ale súčasne aj ich deti. Práve v týchto situáciách sa dá veľa vo vzájomnom vzťahu pokaziť, alebo stratiť a pritom to vôbec nie je potrebné, práve naopak. Hlavne v takýchto náročných životných situáciách sa nakoniec viete spolahnúť len na vieru v skutočnú lásku, ktorá vo vás vzájomne tlie, lebo to je jediné, čo vám zostalo.

Skupina je otvorená, môžete sa kedykoľvek zúčastniť. Je na Vás, či budete v pozícií aktívneho rečníka, tichého pozorovateľa, alebo človeka odovzdávajúceho svoju múdrosť formou spätnej väzby. Dôležité je, aby ste si odniesli to, čo práve potrebujete.

CENA: 15 Eur
Organizátor: Magdaléna Bacová, Lilium Centrum

KEDY: 28.3.2017 od 18-19:30hod
KDE: Lilium Centrum,  Račianska 72,  Bratislava, Slovenská republika

 

Napíšte komentár