29. 04. 2024 Lea 24°C Jasno

August v Bory Mall

02.08.2016 Autor: Laura , Foto: borymall.sk
Termín: 03.09.2016 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Máte už plány na august? Dáme vám pár tipov – Bory Mall pripravilo množstvo podujatí, zliav a zaujímavý program aby nikto neostal sklamaný. Témy ako ekológia, exotika, šikovní Slováci či Deň otvorených dverí v TV Markíze garantujú skvelé zážitky. Vyrobíme spolu hračky, zatancujeme si na brazílsku hudbu a spoznáme obľúbených markizákov. Zábava sa môže začať.

BM PR Clanok Macka 400x600Prvú augustovú sobotu 6.8. si v Bory Mall malí tvoriví ekológovia vytvoria v kreatívnych dielničkách na tému mačky a mačiatka zaujímavé výrobky z recyklovaných materiálov. Hravou formou sa na podujatí Mačkať a Recyklovať hravo naučíme, ako sa s ohľaduplnosťou správať k nášmu okoliu a chrániť prírodu. Zo starých nepotrebných vecí vytvoríme praktické pomôcky do domácnosti, hračky či umelecké dielka pre potešenie rodičov aj kamarátov.


Jedinečnú atmosféru olympijských hier v brazílskom Riu prenesieme 20.-21.8. aj do Bory Mall. Spolu s Borcami olympionikmi sa dozvieme veľa zaujímavého o Brazílii, prejdeme sa po skutočnom pralese, ktorý pre vás pripravujeme. Zasúťažíme si v olympijských disciplínach a na každého budú čakať olympijské medaily a zaujímavé ceny. Fair play atmosféra, skvelé športové výkony, brazílske tanečnice a bubeníci, galéria fotografií  Brazílie, súťaže o zaujímavé ceny ponúknu skvelé zážitky malým i veľkým. S Brazílskymi borcami z Bory Mall bude určite veselo.

BM PR Clanok Borci 400x600
Skvelá párty na vás čaká 20.8. aj v areáli TV Markíza na Dni otvorených dverí. Bude plný zábavy, atrakcií, známych interpretov a ponúkne alternatívu bohatému brazílskemu programu v Bory Mall. Tu môžete pohodlne zaparkovať a počas celého dňa bude k dispozícii pravidelná kyvadlová doprava priamo do areálu TV Markíza. DOD už tradične ponúkne návštevníkom jedinečný program plný zaujímavých osobností z televíznej obrazovky, obľúbených seriálových hrdinov, moderátorov, redaktorov.

Slovensko oslávi Deň ústavy a my budeme oslavovať spolu s ním, lebo - Máme radi Slovensko! 1.-3.9. na vás čaká program zaujímavých vystúpení slovenských umelcov, rozprávania a stretnutí s osobnosťami, ktoré úspešne reprezentujú Slovensko v zahraničí. S prázdninami sa rozlúčime prezentáciou skvelých nápadov a produktov zo slovenských dielničiek, dvorov a záhrad. Inšpirujme sa od najlepších a najlepšími budeme aj my.

Je tu však ešte niečo. Aby ste si k nám mohli prísť nakúpiť, oddýchnuť si, či zabaviť sa sme vám vybavili letnú kyvadlovú dopravu cez víkendy zadarmo. Cestovanie zo Stupavy a späť je po čas víkendov predĺžené a aby toho nebolo málo pribudol aj spoj z Malaciek. Každú hodinu je od piatka do nedele pripravený autobus, ktorý vás vyzdvihne na vašej zastávke a odvezie tam, kde to toto leto žije, k nám.

Ak potrebujete nakúpiť a radi by ste ušetrili, určite sa potešíte - chystáme ďalšie zľavy. Najtrendovejšie kúsky oblečenia, topánky, kabelky a iné doplnky sú teraz dostupné oveľa lacnejšie. Doprajte si to, po čom túžite alebo sa osviežte v našich prevádzkach, zahrajte sa s deťmi na našich ihriskách, navštívte narodeninový Cinemax a pozrite si najznámejšie premiéry tohto leta. Robte to, čo vás baví a užívajte si tie najkrajšie chvíle.

Bory Mall – Bližšie než si myslíte

 

 

 

 

Napíšte komentár