26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Koncert žltý balónik v Lesoparku Žilina

26.07.2016 Autor: MS, Foto: zilina.sk/?page=ukazspravu&id=14570
Termín: 31.07.2016 Mesto:Žilina Zdroj:stránka organizátora

13737513 909399009166620 2480898230235714283 oPo slávnostnom otvorení Brassérie LESOPARK, v júni 2016, ktorú svojim spevom z teplovzdušného balóna netradične spevom pokrstila šansonierka Katarína Feldeková, si hostia vyžiadali tento hudobný zážitok opäť. A tak si komorný koncert famóznej šansoniérky môžete vychutnať v nedeľu, 31. júla 2016 pod hviezdnatým nebom v Brassérii Lesopark Žilina.

Precítený spev a jedinečný výraz Kataríny Feldekovej v sprievode inštrumentalistu Richarda Šimurku je vskutku nevšedným zážitkom. Katka spieva autorské piesne zložené priamo pre ňu, napríklad od Jara Filipa, Janka Melkoviča či Richarda Šimurku. Krásne, veselé, poučné i rozcítené – také sú i nadčasové texty jej otca, Ľubomíra Feldeka, známeho žilinského rodáka, z ktorých niektoré si od neho Katka priamo vyprosila J. Slovenské, francúzske, anglické, ruské i juhoamerické piesne vyčaria na tele zimomriavky a v duši pokoj. Zaspieva i MILORDA či MON DIEU ? Nechajte sa prekvapiť a vychutnajte si umelecký zážitok v skvelej atmosfére Brassérie LESOPARK ŽILINA. V posledný deň júla, v nedeľu 31., od 18.hodiny ste srdečne vítaní. Spieva Katarína Feldeková, na klavíri a saxofóne ju sprevádza Richard Šimurka. Vstup voľný. 
Prezradíme tiež, že šéfkuchár Brassérie Lesopark, Ing. Michal Blaha, pre hostí opäť chystá kulinárske prekvapenia, takže je sa o to viac na čo tešiť. Príjemné posedenie na pohodlnej letnej terase s magickým výhľadom do šťavnatej zelene Vás nadchne.

Pre rodinky s deťmi je opäť pripravená interaktívna zábava vo forme hier. Rodičia sa zasa môžu dozvedieť viac o projekte CITY FOREST CAMP, čo je dobrodružný denný detský tábor pre školopovinné deti, ktorý sa počas letných prázdnin koná v Lesoparku Žilina. Deti sa v ňom zoznámia s Lesoparkom a zažijú prázdniny plné dobrodružstva v prírode.

Príďte si vychutnať leto v horskom parku a predsa iba kúsok od mesta, v príjemnej rodinnej atmosfére LESOPARKu Žilina, je plné zážitkov a prekvapení. Ste srdečne vítaní.

 

Napíšte komentár