26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Piknik na Hrade

25.07.2016 Autor: MS, Foto: muzeumkremnica.sk
Termín: 30.07.2016 Mesto:Kremnica Zdroj:stránka organizátora

NBS MMM Kremnica Piknik 2016 web

Leto je tým pravým časom pre dobrodružstvá pod šírou oblohou. NBS - Múzeum mincí a medailí Kremnica ponúka svojim návštevníkom možnosť spojiť dobrodružstvo poznávania s príjemnou zábavou a letným osviežením. V sobotu 30. júla 2016 sa na Mestskom hrade v Kremnici uskutoční PIKNIK NA HRADE, ktorý opäť prinesie rôznorodý program pre celú rodinu.

Do sveta kúziel a trikov návštevníkov uvedie obľúbený kúzelník Wolf, ktorý svoju zručnosť ukáže aj na balónovej show. Pre všetky hravé nátury bude pripravený kútik hier a hlavolamov, medzi inými si budú môcť vyskúšať aj pétanque. Okrem toho piknik ponúkne ďalšie obľúbené aktivity tak pre malých, ako aj veľkých návštevníkov: lukostreľbu, ryžovanie zlata, tvorivú dielňu či maľovanie na tvár.

Návštevníci si samozrejme budú môcť prezrieť všetky expozície Mestského hradu. Prehliadky Kostola sv. Kataríny budú obohatené o ukážky organovej hudby, vďaka ktorým si návštevníci budú môcť vychutnať výnimočný zvuk tohto kráľovského hudobného nástroja. Pripravená bude tiež prezentácia historických zbraní. Úchvatnú panorámu Kremnice a okolitých hôr zas po zdolaní 127 schodov ponúkne vyhliadka z veže Kostola sv. Kataríny.

Počas podujatia budú k dispozícii na zapožičanie piknikové deky. Piknikové občerstvenie si návštevníci môžu doniesť so sebou alebo zakúpiť priamo na Mestskom hrade. Letné osvieženie ponúkne improvizovaná čajovňa, pripravené budú tiež dobové dobroty či sladké medovníčky.  

Vstupné:

4 € dospelí
2 € deti / študenti / dôchodcovia / ZŤP
deti do 6 rokov - vstup voľný

 

Napíšte komentár