26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Konkurz do Bratislavského chlapčenského zboru

08.06.2016 Autor: Laura , Foto: bchz.org
Termín: 28.06.2016 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

3

Poznáte šikovného speváčika? Pošlite ho na konkurz do BChZ! Naučí sa množstvo pesničiek, bude s nami cestovať po svete, zahrá si v divadle a nájde si veľa kamarátov. Na konkurz si treba pripraviť jednu pesničku.

Bratislavský chlapčenský zbor otvára svoje brány pre šikovných speváčikov. Špičkové slovenské teleso pod vedením laureátky krištáľového krídla, Dr. Magdalény Rovňákovej a Gabriela Rovňáka ml., Ph.D., je pripravené prijať do svojich radov talentovaných chlapcov vo veku 7 - 9 rokov.

Konkurz sa uskutoční 21. a 28. júna od 16.00 do 17.30 v priestoroch novej budovy SND, Pribinova ulica (služobný vchod, terasa nad parkoviskom)

V roku 2016 sa naši súčasní členovia tešia na koncertné cesty do Talianska, USA a Francúzska. Čaká ich niekoľko desiatok predstavení na doskách Slovenského národného divadla, zaspievajú si so Slovenskou filharmóniou a čakajú ich vystúpenia pre televíziu i mnohé slovenské mestá. Okrem toho sa chlapci zúčastnia skvelého letného speváckeho tábora. V tomto roku ste mali tiež možnosť vidieť náš zbor v najnovšom filme "Tlieska im celý svet", ktorý mal svoju televíznu premiéru v januári. 

Máte otázku? Neváhajte nás kontaktovať na emailovej adrese bchz@nextra.sk
Tešíme sa na vás!

 

Napíšte komentár