27. 04. 2024 Jaroslav 16°C Skoro jasno

Čítanie s divadielkom pre najmenších v Horskom Parku

25.05.2016 Autor: Externý prispievateľ, Foto: Babyknihy vlastne fotenie

Babyknihy titulna foto

Termín: 31.05.2016 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Kníhkupectvo www.babyknihy.sk sa rozhodlo zapojiť do kampane Celé Slovensko číta deťom, nad ktorou prevzal záštitu aj prezident Slovenskej Republiky Andrej Kiska a ktorej cieľom je, aby sme si my dospelí našli čas na čítanie kníh s deťmi. Počas prvého júnového týždňa, tak budú prebiehať početné akcie na celom Slovensku, na ktorých sa budú deťom čítať knihy - v knižniciach, v materských školách, v detských centrách, na ihriskách - všade, kde majú radi knihy a deti.

Babyknihy Vás pozývajú do Lesnej škôlky v Horárni Horského parku v Bratislave dňa 31.5. od 15.00 hod. do 18.00 hod., kde si spoločne prečítame a naučíme sa nové riekanky. Nezabudli sme ani na najmenšie miminká, ktorých rodičia sa dozvedia ako batoľatá s knihami zoznámiť a aké knihy im vyberať.

A príde za nami aj Kika z divadielka MaKiLe a zahrá nám predstavenie "O lopte, ktorá nevie skákať", a pri tom nám prečíta a naučí zopár milých veršíkov.

Počas celej doby akcie budú vystavené všetky naše knihy (výber najlepších zahraničných a slovenských detských kníh na rozvoj jemnej motoriky, intelektu, obrazotvornosti, abstrakcie a slovnej zásoby) a vy si budete môcť ktorékoľvek požičať, v kľude s Vaším drobčekom prečítať a preskúmať, a zistiť aké knihy ho vlastne bavia (leporelá s dotykovými stimulačnými plochami, rozkladacie leporelá, zvukové knihy, magnetické knihy, knihy s puzzle, slovenská beletria riekaniek, a ďalšie...). Čítanie a vystavené knihy sú primárne určené deťom od 3-36 mesiacov. V prípade záujmu, bude možnosť zakúpiť leporelá a detské knihy priamo počas akcie za zľavnené ceny.

Zároveň sa dozviete:
- Prečo deťom knihy čítať
- Ako knihy vyberať, tak aby boli pre daný vek batoľaťa vhodné

Vstup na akciu je bezplatný a bez predošlej rezervácie. Flexibilný príchod a odchod podľa potrieb dieťaťa.


Predstavenie divadielka MaKiLe o lopte: od 16.15 do 16.45 hod.
Spoločné čítanie a učenie riekaniek: od 16.00 do 17.00 hod.
Priestory Lesnej škôlky budú upravené pre batoľatá (koberec).

Tešíme sa na stretnutie s malými čitateľmi,
Vaše BABYKNIHY

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Babyknihy 30.05.2016, 16:32

    Divadielko sme posunuli od 16.15-16.45,aby stihali aj deti zo skolok dorazit.Tesime sa, Babyknihy

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár