26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Rozprávkový Deň detí

23.05.2016 Autor: MS, Foto: galeriakosice.sk/
Termín: 02.06.2016 Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

e img 3408

V rozprávkovom raji sa ocitne každý, kto (nielen) počas oslavy Dňa detí zavíta do nášho obchodného centra. Veľký sviatok našich malých zákazníkov oslávime 2. júna ako sa patrí – kopcovitou dávkou zábavy.

Vo svete fantázie sa však ocitnete nielen jeden deň. Takmer počas celého júna bude naše priestory zdobiť inštalácia, ktorá vás vtiahne do sveta Snehulienky a siedmich trpaslíkov. Okrem iného vás tam čaká princezná s pleťou bielou ako sneh a vlasmi čiernymi ako ebenové drevo v životnej veľkosti!

V deň osláv si okrem zaujímavej inštalácie užijete aj zábavu, ktorú ponúkne pre deti aj veselá klauniáda „Snehulienka“. Ako vždy sa u nás bude i tvoriť  - budú sa zdobiť perníčky i jablčko zlej čarodejnice. Na svoje si prídu i tí súťaží chtiví a fanúšikovia maľovania na tvár.  Domov si na pamiatku budete môcť odniesť i veselú fotku a povoziť sa na drevenom kolotoči.

Veríme, že vás bohatý program osláv Dňa detí poteší a že sa nami aj tento rok necháte vtiahnuť do magického sveta plného fantázie, zábavy a radosti v Obchodnom centre Galéria Shopping Košice.

Budeme sa na vás tešiť.

Napíšte komentár