27. 04. 2024 Jaroslav 16°C Skoro jasno

Hľadá sa Dory

19.05.2016 Autor: MS, Foto: saturn.sk
Termín: 10.07.2016 a ďalšie Mesto:celá SR Zdroj:stránka organizátora

DORY PLAGAT 1

RÉŽIA: Andrew Stanton
V slovenskom znení: Helena Krajčiová (Dory), Ján Gallovič (Charlie), František Výrostko (Marlin), Dagmar Sanitrová (Jenny), Zuzana Kronerová (Zuzana Kronerová), Lukáš Latinák (Bailey), Michal Hudák (Hank), Daniel Hudák (Nemo), Lucia Bugalová (Viera)…
Réžia slovenského znenia: Zdeno Dřínovský  

Nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré si ona, pravdepodobne, nebude pamätať.

 

PREMIÉRA: 16.6. 2016

 

Pokračovanie kultovej animovanej komédie Hľadá sa Nemo.

V animovanej komédii Hľadá sa Dory od štúdií Disney a Pixar sa do kín vracia obľúbená modrá rybička Dory. Spokojne si nažíva na korálovom útese s priateľmi Nemom, jeho otcom Marlinom a stále trpí výpadkami pamäte. Jedného dňa si však z ničoho nič spomenie, že kedysi a kdesi mala a  stratila svojich rodičov. Z náhleho impulzu sa tak vydáva naprieč oceánom na dobrodružné pátranie s neistým výsledkom.

Stopy však vedú do prestížneho Morského akvária v Kalifornii. Tam jej musia pomôcť noví známi: mrzutá chobotnica Hank, ktorý ušiel zo svojej nádrže a úspešne uniká zriadencom akvária, krátkozraká veľryba Destiny a Bailey, samec bieluhy, ktorý sa domnieva, že trpí poruchou echolokácie.

Pri pátraní v akváriu spoločne zistia, že svojich blízkych máme najradšej práve kvôli ich nedostatkom a že priateľstvo a rodina sú najdôležitejšie na svete.

Trailer:

Napíšte komentár