26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Ovorenie novej cyklosezóny v retroštýle

27.04.2016 Autor: lubkasungirl, Foto: kstbardejov.wbl.sk
Termín: 01.05.2016 Mesto:Bardejov Zdroj:stránka organizátora

04

Turisti z oddielov KST v Bardejove a priaznivci turistiky pozývajú všetkých nadšencov cyklistiky a recesie na akciu Otvorenie cyklosezóny v RETRO štýle. Radi na akcii privítame každého záujemcu bez rozdielu veku. Akcia je vhodná aj pre detských záujemcov v doprovode rodičov. Táto akcia je už pár rokov myslená recesisticky – v štýle “retro”. Budeme len radi ak poprezeráte staré skrine, povaly a akcie sa zúčastnite či na starom bicykli alebo v tzv. “retro oblečení”. Toto však vôbec nie je podmienkou. Prvoradé je stráviť pekný deň na bicykli a pokiaľ možno s dobrou náladou.

Miesto stretnutia a štartu akcie bude pred Športovou halou Mier o 10:00 hod. Odtiaľ sa presunieme na Radničné námestie, kde po spoločnom fotografovaní zahájime okružnú jazdu mestom s cieľom v Bardejovských Kúpeľoch. Tam pri ohnisku nad jazierkom bude nasledovať spoločné posedenie a opekačka. Po opekačke bude nasledovať presun do pohostinstva Na hradbách (Garžoľ) v Bardejove, kde bude pripravené záverečné posedenie s občerstvením.

 

Pozývame všetkých aktívnych i menej aktívnych nadšencov cyklistiky na spoločné recesistické vybláznenie sa na bicykloch. Tempo presunu na bicykloch je pomalé, propagačné, preto sa nikto nemusí obávať či mu jeho kondícia.

Napíšte komentár