30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Marvel Spider-man & Avengers v Galérii Mlyny

03.04.2016 Autor: Hanka, Foto: mlyny-nitra.sk
Termín: 01.05.2016 a ďalšie Mesto:Nitra Zdroj:stránka organizátora

mlyny superman

MARVEL SPIDER-MAN & AVENGERS – ZOČI VOČI, 13.04. - 01.05.2016

 

  • jedinečné stretnutie s kultovými postavami zo sveta komiksov a filmu,
  • čakajú na vás figuríny postáv zo sveta Marvelu v reálnej veľkosti,
  • pridajte sa k najväčším hrdinom všetkých čias a vstúpte do sveta komiksu.

Komiksový hrdina sa stáva populárnym nástrojom pomsty a už viac ako storočie bojuje proti svojim záporným kresleným náprotivkom a bezpráviu. Po zamatovej revolúcii títo predtým ,,kapitalistickí,, hrdinovia prenikli i do našich knižníc a v poslednej dobe vo vysokej miere i do našich filmových zbierok. Vysvetlenie, prečo sa tak stalo, je naporúdzi. Preč je doba romantických hrdinov, stoporene v plechu mávajúcich svojim mečíkom.

Mládež žiada silu, vôľu a odhodlanie s poriadnou dávkou technického zabezpečenia a to im novodobá kinematografia umožňuje viac než kedykoľvek predtým. Nechajme však bokom pridanú hodnotu kevlarových oblečkov, svietiacich mečov a zázračných štítov, podfarbených značnou dávkou sex appealu. Vo vnútri každého kladného hrdinu stále bije statočné srdce, ochotné zastaviť sa v mene slobody. Títo hrdinovia sa mládeži vždy páčili, páčia a páčiť budú a tak je to správne.

Práve preto sa Galéria MLYNY rozhodla priniesť do Nitry výstavu s názvom ,,Marvel Spider-Man & Avengers – zoči voči,, ktorá vám v dňoch 13.04 – 01.05.2016 sprostredkuje stretnutie do dnešnej doby nevídané: pomstiteľov a pavúčieho muža na jednej scéne.

Využite možnosť navštíviť výstavu, kde sa bude snúbiť nespojiteľné a na dvoch podlažiach Galérie MLYNY si vychutnajte unikátne scenérie Spidermana, Thora, kapitána Ameriku, Ironmana, Hulka ako aj interaktívne stojany, na ktorých sa môžete zabaviť a otestovať svoje znalosti zo sveta komiksu.
Neváhajte, príďte, zabavíte sa ako nikdy!

 

Napíšte komentár