26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Basta Fidli! tvorivé dielne v Barbane

01.04.2016 Autor: Externý prispievateľ, Foto: BASTA-FIDLI
Miesto:Mierové námestie Termín: 28.05.2016 a ďalšie Mesto:Trenčín Zdroj:stránka organizátora

„BASTA FIDLI“ je kreatívna dielnička pre deti od 3 rokov. Môžete si u nás vaše dieťa „odložiť“ alebo spolu s nami pracovať. Venujeme sa rôznorodým výtvarným činnostiam s vždy inou témou. Tvoríte pod vedením lektorky v soboty od 10.00 do 12.00. Posledný vstup o 11:00. Vstupné vrátane materiálu pre osobu je 4,50 €. Svoje výtvory po skončení môžete vziať so sebou domov. 

NA LETNÚ  SEZÓNU BUDÚ DIELNIČKY ZATVORENÉ, VIDÍME SA OPäŤ V OKTÓBRI.

bf 45

Čo všetko môžete u nás zažiť?

Lektorka tvorivých dielní BAsta Fidli! MgA. Lucia Horňáková Černayová je absolventkou Akadémie výtvarných umení v Banskej Bystrici a Fakulty výtvarných umení VUT v Brne. Počas štúdií absolvovala zahraničné stáže navo Varšave a v Talianskom Lecce . Venuje tvorbe inštalácií a maľbe. Momentálne učí vo výtvarnom odbore na ZUŠ Karola Pádivého. Trenčíne a má skúsenosti s vedením rôznych kreatívnych dielní v MKIC V Stupave. Je spoluorganizátorkou Týždňa pre súčasné umenie v Trenčíne HALA.

bf 36

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Basta Fidli! 28.05.2016, 10:28

    Milí priaznivci a záujemcovia o dielničky, v mesiacoch máj až september dielničky prebiehať nebudú. Začneme opäť v októbri. Prajem vám pekné letné chvíle strávené s Vašimi najbližšími a teším sa na jeseň strávenú s Vami pri kreatívnom tvorení.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár